Patru persoane, împușcate mortal într-un masacru din Alpii Francezi: Un copil a fost rănit și se află în stare gravă

Patru persoane, împușcate mortal într-un masacru din Alpii Francezi: Un copil a fost rănit și se află în stare gravă
Trei persoane au fost găsite moarte într-un BMW cu numere de înmatriculare britanice, în urma unui atac armat care a avut loc în apropiere de Chevaline, în Alpii Francezi. În același atac, a fost ucis și un...

Trei persoane au fost găsite moarte într-un BMW cu numere de înmatriculare britanice, în urma unui atac armat care a avut loc în apropiere de Chevaline, în Alpii Francezi. În același atac, a fost ucis și un ciclist, iar o fetiță, probabil mai mică de 10 ani, se află în stare critică la spital, fiind și ea rănită.

Trupul ciclistului a fost găsit în apropierea mașinii în care se aflau celelalte trei victime, în ceea ce a fost descris drept o scenă “dramatică”, relatează The Telegraph. Fetița a fost găsită rănită grav în apropiere de mașină de către echipele de urgență care au ajuns în parcul natural de lângă Chevaline, aproape de Lacul Annecy din Alpii Francezi.

Obiectele din mașină sugerează că victimele sunt de naționalitate britanică, fiind vorba despre un bărbat și două femei.

Se pare că cel care a găsit trupurile este un alt ciclist, de naționalitate britanică, iar acum ajută forțele de ordine în investigația lor, dar a fost grav afectat de cele văzute.

O sursă din cadrul poliției a afirmat că ciclistul acesta “a dat peste un masacru,” adăugând că victimele par a fi “victimele unei asasinări deliberate.” Cartușele găsite la locul faptei sugerează că focurile de armă au venit din afara vehicululi.

Una din teoriile investigatorilor este că victimele au devenit ținte ale atacatorului pentru că se aflau într-o mașină scumpă, și au fost convinse să iasă de pe drum, înainte de a fi jefuite și apoi ucise. Polițiștii cred că ciclistul care a fost găsit mort ar fi putut să încerce să intervină, fiind martor al unui jaf armat.

Nu s-au găsit arme în mașină sau în apropiere de aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe