BOMBĂ în fotbalul italian: Coechipierul lui Vlad Chiricheş la Napoli ar putea avea legături cu mafia

BOMBĂ în fotbalul italian: Coechipierul lui Vlad Chiricheş la Napoli ar putea avea legături cu mafia

Portarul Pepe Reina, coechipierul lui Vlad Chiricheş la Napoli, va fi audiat de Federaţia Italiană de Fotbal pentru presupuse legături cu mafia.

De asemenea, mai sunt suspecți alți doi foşti jucători ai echipei, Salvatore Aronica şi Paolo Cannavaro, informează Știripesurse.

Astfel, aceștia sunt audiați pentru că „au menţinut şi continuă să menţină legături de prietenie” cu Camorra napolitană, în particular cu fraţii Esposito, împreună cu cluburile la care evoluează sau au evoluat cei trei.

Legăturile ar fi fost descoperite după o anchetă a Direcţiei Antimafia din regiunea Napoli.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)