Ramzan Kadîrov: „Planul de recrutare în Republica Cecenă a fost depășit cu 254%”. Atac dur la adresa rușilor care fug de teama mobilizării

Ramzan Kadîrov: Planul de recrutare în Republica Cecenă a fost depășit cu 254%. Atac dur la adresa rușilor care fug de teama mobilizării
Foto: Hepta/Sputnik / Said Tsarnaev.

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a venit cu un mesaj special, adresat mamelor din republică. Omul lui Putin a încercat să le convingă să-și păstreze calmul, pentru că planul de mobilizare a fost deja depășit. Politicianul este convins că nu este voie de noi recrutări, în țară pe care o conduce.

Planul de recrutare, depășit cu 254%, în Cecenia

„A avut loc joi o reuniune pe tema înrolării locuitorilor din Republica Cecenă în cadrul mobilizării parțiale anunțate de președintele rus Vladimir Putin.

Planul de recrutare în Republica Cecenă a fost depășit cu 254%. Astfel de cifre au fost atinse mai devreme datorită formării de noi unități ale Ministerului Apărării al Federației Ruse. Toți candidații pentru serviciu treceau prin Comisariatul Militar. Am lucrat la acest mecanism încă de la început, chiar înainte de anunțul mobilizării parțiale.

În plus, republica are o rezervă de mii de voluntari care, dacă este necesar, se pot alătura rândurilor apărătorilor Patriei. Locuitorii nu știau încă că pot apărea astfel de probleme, iar noi am rezolvat deja totul. Așadar, fac apel la poporul Republicii Cecene, în special la mamele noastre iubite și respectate, să își păstreze calmul”, explică Kadîrov pe Telegram, citat de stiripesurse.

Kadîrov, atac dur la adresa fugarilor ruși

Ramzan Kadîrov este solidar cu poziția fermă a președintelui rus și este de părere că Occidentul încearcă să aplice în Rusia același scenariu ca în Irak sau Libia, unde liderii au fost asasinați.

Liderul cecen a venit cu critici dure pentru bărbații ruși, care fug de teama mobilizării și este convins că astfel de persoane nu mai trebuie să se întoarcă acasă.

„Astăzi vedem cum Occidentul încearcă să divizeze societatea noastră. Un scenariu similar a avut loc în Irak și Libia, unde liderii Saddam Hussein și Muammar Gaddafi au fost asasinați. Până în prezent, în aceste țări există încă conflicte interne sângeroase. Este același plan în Egipt, Siria și în multe alte regiuni.

Dacă nu dorim o repetare a aceluiași complot în Rusia, toată lumea trebuie să aibă o poziție civică clară și să nu fie naivă. În ceea ce-i privește pe cei care se bat în piept, strigând că sunt patrioți, dar au părăsit Rusia în perioada de mobilizare, drumul de întoarcere ar trebui să fie închis pentru totdeauna pentru astfel de gunoaie lașe.

De asemenea, mă întreb adesea de ce nu folosim toate forțele și mijloacele disponibile în timpul operațiunii militare speciale, când întregul bloc NATO este în mod evident în război împotriva noastră. Avem tot dreptul să ne apărăm țara prin orice mijloace necesare! Dacă am fi folosit cel puțin cea mai mare parte a armelor și echipamentelor noastre, ne-am fi atins obiectivul cu mult timp în urmă. Dar, din moment ce conducerea este de altă părere, depinde de noi să executăm ordinul.

Morala este simplă: interesele statului, ale poporului, ale religiei și ale viitorului posterității sunt mai importante decât absolut orice problemă. Restul este praf!”, precizează liderul cecen pe Telegram, citat de  stiripesurse.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:03 - Trăian Băsescu, lăsat fără microfon în Parlamentul European în timp ce enumera lideri europeni care „s-au pus în slujba lui Vladimir Putin” (VIDEO)
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Thriller real la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins în apropierea școlii. Criminalul a fost prins și…declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală