„Regele pastelor” din Italia, jefuit în vila sa: „A fost un moment traumatizant. Când îți intră în casă și îți răpesc familia, este grav”

„Regele pastelor” din Italia, jefuit în vila sa: „A fost un moment traumatizant. Când îți intră în casă și îți răpesc familia, este grav
Foto: captura video.

Saturnino De Cecco, cunoscut sub porecla „regele pastelor”, a fost jefuit în vila sa din Abruzzo de patru bărbați înarmați. Acesta a fost amenințat și forțat să deschidă seiful din locuință, în timp ce soția și fiica sa de cinci ani au fost ținute în captivitate în bucătărie.

Hoții au reușit să fure bani, bijuterii, ceasuri de lux și alte obiecte de valoare

Jaful a avut loc luni seara, când patru bărbați înarmați au intrat în vila lui De Cecco, care este acționar majoritar al imperiului de paste al familiei sale, situată în Montesilvano.

Conform poliției, hoții sunt cetățeni străini. Aceștia au reușit să fure bani, bijuterii, ceasuri de lux și alte obiecte de valoare din seiful lui De Cecco, înainte de a fugi. Carabinierii au început o anchetă și îi caută pe cei patru.

Video

Clipe teribile pentru familia afaceristului

„A fost un moment traumatizant. Când îți intră în casă și îți răpesc familia, este grav. Trebuie să-ți păstrezi calmul, să urmezi indicațiile și să fii cât se poate de conciliant. Ceea ce eu am și făcut atunci. Am fost foarte calm și, din fericire, a trecut cu bine”, a declarat Saturnino De Cecco, potrivit televiziunii italiene Sky.

El a spus că au fost „aproape 40 de minute” de teroare.

„Se gândeau că vor găsi mai multe, dar eu le dădusem totul.Erau înarmați cu cuţite. Au ameninţat că au arme, dar noi nu le-am văzut. Când nu le plăcea ceva, mă loveau”, a mai spus Saturnino De Cecco.

La rândul său, Sheila D’Isidori, soția omului de afaceri, a spus că au avut noroc că la un moment dat s-a declanșat alarma, iar atacatorii s-au speriat și au fugit, arată hotnews.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:18 - Lucian Bode ar trebui să demisioneze, sugerează Florin Cîțu: „Poziția mea este cea a Președintelui României – plagiatul este furt și dacă se dovedește fiecare să răspundă”
13:11 - Cocuța, mesaj acid pe rețelele de socializare pentru persoanele care nu își țin câinii în lesă: „Azi era să îmi fie omorât câinele”
13:05 - Recordul alarmant al unui șofer de taxi: Consumase 7 substanțe interzise (VIDEO)
12:55 - Momente fără precedent pentru Liviu Vârciu. Ce-a pățit prezentatorul TV în vacanța din Maldive: „M-am umflat tot” (FOTO)
12:53 - Răzvan Burleanu, prima reacție după incidentele de la meciul dintre Sepsi și U Craiova 1948: „Poziția noastră, a FRF, e foarte clară”
12:48 - Kremlinul spune că Boris Johnson minte în legătură cu ameințarea pe care i-ar fi făcut-o Vladimir Putin
12:44 - Obiecte de artă, descoperite la Vama Albiţa într-un autocar care intenţiona să iasă din ţară. Există suspiciunea că fac parte din patrimoniul naţional
12:39 - SUA avertizează că Turcia ar putea fi ținta unor noi atacuri teroriste. Alerta de securitate, emisă de mai multe ambasade din Ankara
12:38 - Motivul pentru care Monica Tatoiu refuză să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte”
12:36 - Presa rusă: Erdogan spune că relațiile sale cu Vladimir Putin sunt bazate pe onestitate și încredere. Liderul turc acuză SUA că „și-a încălcat cuvântul”