Situație REVOLTĂTOARE în Olanda: Românii vor fi INTERZIȘI în mai multe orașe

Situație REVOLTĂTOARE în Olanda: Românii vor fi INTERZIȘI în mai multe orașe

Autoritățile din mai multe municipii din Olanda doresc limitarea numărului de români și polonezi care au dreptul de a locui în orașele lor.

Autoritățiile din municipiile Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel și Tiel, unde numărul muncitorilor români și polonezi a crescut semnficativ în ultimii ani, iau în calcul măsuri pentru limitarea numărului de locatari imigranți din cartierele rezidențiale, informează Profit.ro.

Potrivit surselor menționate, locuitorii din aceste municipii sunt nemulțumiți din cauza zgomotului făcut de muncitorii polonezi și români și de numărul mare de mașini cu plăcuțe de înmatriculare din Europa de Est.

Autoritățile din Tiel, de exemplu, iau în calcul limitarea numărului de locatari imigranți la 4 persoane pe locuință, precum și a numărului de muncitori imigranți care pot locui pe o singură stradă.

Unele orașe olandeze au implementat măsuri similare pentru a reglementa numărul de chiriași studenți. Muncitorii imigranți din Europa de Est reprezintă în prezent aproape 10% din populația municipiului Tiel, în parte pe fondul slujbelor sezoniere oferite de angajatorii din sectorul agricol, care cumpără case ieftine pentru a găzdui mâna de lucru.

Tags: