Românul care a şocat Spania când a jefuit o bancă se pozează cu pistolul şi gloanţele pe masă (VIDEO)

Românul care a şocat Spania când a jefuit o bancă se pozează cu pistolul şi gloanţele pe masă (VIDEO)

Românul care a şocat Spania când a jefuit o bancă şi a luat ostatici loveşte din nou! Proaspăt eliberat din închisoare, Ovidiu Stoica s-a mutat în Franţa şi se pozează cu pistolul şi gloanţele pe masă. După ce a scăpat de închisoare, bărbatul şi-a refăcut viaţa în Franţa.

În 2004, Stoica Ovidiu Anton a şocat Madridul cu un jaf armat într-o bancă, soldat cu luare de ostatici, amintește B1 TV. Presa relata la vremea respectivă că românul a luat iniţial 10 ostatici, dar a hotărât apoi să lase femeile să plece.

Un compatriot de-al său a informat poliţia că Ovidiu Anton se afla ilegal în Spania de patru luni, a lucrat în construcţii şi ar putea fi sub influenţa alcoolului sau a drogurilor. Alte persoane au povestit că românul era îmbrăcat în negru din cap până în picioare, purta ochelari de soare şi o haină lungă în care ascundea două arme.

Cotidianul spaniol El Mundo a intrat în contact telefonic cu atacatorul. "Ce se întâmplă acolo?", l-a întrebat jurnalistul. "Vreau 50.000 de euro", a răspuns românul. Mai târziu, Ovidiu Anton voia un televizor la care să urmărească ştirile, între o jumătate şi un milion de euro şi un elicopter cu care să fugă, în caz contrar s-ar fi sinucis.

Românul care a luat ostatici în Spania s-a pozat lângă o masă cu gloanțe

#DIRECT_ONE_oieoo5#

În cele din urmă, Stoica Ovidiu Anton a fost prins şi condamnat la închisoare. După ce şi a ispăşit pedeapsa, el a plecat din Spania şi şi-a refăcut viaţa în Franţa, alături de o româncă care i-a dăruit un copil. Se pare, însă, că lui Stoica îi plac în continuare armele.

El a postat pe un site de socializare o fotografie în care apare culcat pe o canapea, lângă o masă pe care se află un pistol şi mai multe gloanţe.