Sediul unei televiziuni, atacat pentru că promovează vaccinarea anti-COVID. Peste 2.000 de protestatari au devastat clădirea

Sediul unei televiziuni, atacat pentru că promovează vaccinarea anti-COVID. Peste 2.000 de protestatari au devastat clădirea
Proteste împotriva restricțiilor din Cipru, impuse în 2021 în contextul pandemiei de COVID-19 / Foto: Hepta.ro

Cipru a impus o serie de noi restricții, pentru a combate răspândirea COVID-19, iar în acest context au început și o serie de proteste în republică.

Manifestațiile violente au avut loc în capitala Nicosia, iar unul dintre punctele vandalizate de protestatarii împotriva restricțiilor a fost sediul televiziunii Sigma TV.

Postul de televiziune este cunoscut în Cipru pentru promovarea vaccinării anti-COVID, dar și a restricțiilor.

Un post de televiziune din Cipru, atacat de protestatarii împotriva restricțiilor

Potrivit France24, aproximativ 2.500 de protestatari și-au manifestat dezacordul față de noile restricții și față de vaccinare, în cursul serii de duminică.

Postul de televiziune din Cipru a criticat în nenumărate rânduri persoanele care se opun vaccinării și restricțiilor, dar și pe cetățenii care au ales să protesteze față de noile măsuri.

Guvernul din Cirpu a decis impunerea certificatului verde de vaccinare la intrarea în restaurante și centre comerciale, pe motivul creșterii numărului de infectări cu SARS-CoV-2.