Traian Băsescu: Nicușor Dan ar fi un excepțional inspector la disciplina în construcții. Într-adevăr, are cea mai mare susținere politică, dar ăsta e argument pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Traian Băsescu: Nicușor Dan ar fi un excepțional inspector la disciplina în construcții. Într-adevăr, are cea mai mare susținere politică, dar ăsta e argument pentru alegerile parlamentare (VIDEO)
Foto: hepta.ro

Traian Băsescu, candidat al PMP pentru funcția de primar general al Capitalei, a declarat luni, într-o intervenție în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că la alegerile locale votul nu ar trebui să țină cont de criterii politice. ”Dacă bucureștenii se vor păcăli să voteze pe criterii politice, vor avea încă patru ani politică”, a spus fostul șef al statului, referindu-se la candidata PSD, Gabriela Firea. Băsescu a mai spus că și-ar dori să îl învingă pe Nicușor Dan în competiția electorală, însă nu ar vrea ca Firea să obțină încă un mandat de pprimar al Bucureștiului. În acest context, fostul președinte a afirmat despre candidatul susținut de PNL și USR-PLUS că ”ar fi un excepțional inspector pentru disciplina în construcții”.

Traian Băsescu: Nicușor Dan ar fi un excepțional angajat la disciplina în construcții, un inspector!

”Într-adevăr, Nicușor Dan are cea mai mare susținere politică și dacă bucureștenii se vor păcăli să voteze pe criterii politice, vor avea încă patru ani politică. Au votat o dată cu Firea politică și au avut politică. Eu, când am fost primar, am fost susținut de un partid care avea 4%. Au votat un administrator care a lăsat ceva în urmă. Spuneți că are susținere politică. Ăsta nu e un argument pentru un primar, e argument pentru alegerile parlamentare. Parlamentul este despre politică, iar alegerile locale sunt despre a face, a construi, a dezvolta, a moderniza. Dacă bucureșteni vor vrea politică, vor avea politică încă patru ani”, a spus Traian Băsescu.

Întrebat de europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, prezent în studoiul B1 TV dacă este de acord că ”Nicușor Dan este un om care a fost preocupat de ce se întâmplă în zona urbanismului deșănțat, a arhitecturii de manea, a sistematizării, a chestiunilor legate de tarfic”, candidatul PMP a răspuns: ”Da, a fost interesat de astea. Am înțeles că cea mai mare parte a timpului și-o petrece pe holurile tribunalului, a fost preocupat de procese, nu de problema urbanismului. (…) Văd că vreți să scoateți de la mine laude pentru Nicușor. Nicușor Dan ar fi un excepțional inspector la disciplina în construcții. Ar fi foarte exigent, ar avea numai procese, ar pierde 60% din ele, dar ar fi un foarte bun inspector.”.

Băsescu: Doamna Firea ne spune numai ce cumpără, nu ce face. A livrat jumătate de pod. Am ajuns la ridicolul ridicolului

”Va trebui să învățăm, la primari, noțiunea de a cumpăra, nu de a face. Doamna Firea ne spune numai ce cumpără, nu ce face. A livrat jumătate de pod. Cred că am ajuns la ridicolul ridicolului să te duci să inaugurezi o jumătate de pod. (…) Obiectivul acelui pod era să lege Splaiul Independenței cu Autostrada București-Pitești. Acea jumătate de pod se oprește între blocuri. (…) Când vrei să faci politică din alegerile locale, o să ai politică în următorii patru ani”, a mai subliniat Traian Băsescu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat pe tot parcusul Congresului PNL (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)