Ucrainenii au surprins un soldat rus în timp ce dormea. Armata Kievului oferă recompense pentru prizonierii ruși

Ucrainenii au surprins un soldat rus în timp ce dormea. Armata Kievului oferă recompense pentru prizonierii ruși
Foto: Captură video

Pe rețelele de socializare a devenit viral un clip video în care un militar al Forțelor Armate ale Federației Ruse a fost luat prin surprindere de ucraineni, în timp ce dormea.

Un militar cu o mitralieră a fost prinsă în cadru, făcându-și drum prin pădure spre tabăra rusă. El observă un soldat rus care doarme pe pământ, scrie Ziare.

Imediat, invadatorul s-a trezit. Expresia l-a trădat că această trezire nu a fost cea mai plăcută din viața lui. Ocupantul este speriat și apreciază clar perspectivele unei întâlniri cu Forțele Armate ale Ucrainei.

Recompensele oferite pentru prizonierii ruși

Armata ucraineană a decis să sporească motivația celor ce pot da informații și a promis o compensație frumoasă pentru orice adversar prins. Pentru un soldat din formația „DNR/LNR”, poți câștiga 200$; un soldat rus avea un preț puțin mai mare – 300 USD; un ofițer subaltern poate fi predat pentru 400 USD.

Ucrainenii pot câștiga 500 USD pe un ofițer superior/pilot; Kadyroviții, celebri pentru videoclipurile lor Tik-Tok, vor aduce 600 de dolari celor care îi fac captivi.

După atacul asupra aerodromului din Crimeea, s-au arătat dezamăgiți de armata rusă până și susținătorii lui Putin. Ei nu înțeleg de ce invadatorii au atâtea eșecuri și unde se află echipamentul lor militar lăudat.

Urmăriți B1TV.ro și pe