Un deputat argentinian a fost surprins în ipostaze indecente cu soția, chiar în timpul unei sesiuni parlamentare transmise prin videoconferință (VIDEO)

Imagini scandaloase cuun deputat argentinian, carea apărut în ipostaze indecente, alături de soția lui, chiar în timpul unei sesiuni parlamentare transmise prin videoconferință, circulă pe internet.

Pe ecranul din sala de conferințe, unde o parte dintre dintre deputaţi era prezenţi fizic, în timp ce alții se alăturau evenimentului prin intermediul internetului, o femeie a apărut alături de deputatul Juan Emilio Ameri, s-a așezat pe genunchii lui,iar acesta i-a răspuns cu atingeri sexuale și sărutări.

Sesiunea parlamentarăa fost mai întâi întreruptă, apoi suspendată de către preşedintele parlamentului Sergio Massa. În urma incidentului, deputatul iubăreța fost suspendat din funcție.

‘De-a lungul acestor luni de telemuncă am trăit diferite situaţii: un deputat a adormit, un altul s-a ascuns, dar astăzi am trăit o situaţie care depăşeşte regulile bunei cuviinţe a acestei instituţii’, a declarat Massa.

Cum se apără politicianul amorez

Ameri a încercat să se scuze, spunând că habar n-avea că internetul era pornit în acel moment și că nu mai intenţionează să-şi depună mandatul.

‘Voi aştepta să decidă colegii mei în comisie şi apoi voi vedea’, a spus el, scuzându-se din nou pentru ‘regretabilul accident’ din cauza unei conexiuni de internet defecte. ‘Semnalul a revenit şi s-a reconectat automat, aşa cum se întâmplă de obicei.Nu ar fi trebuit să se întâmple dat mi s-a întâmplat tocmai mie’, şi-a exprimat el din nou regretul.

Juan Emilio Ameri are47 de ani, este tatăl a trei fiice și este căsătorit cu Alejandra Escudero.

Totuși, scenele au ajuns imediat pe rețelele de socializare și au fost vizualizate de sute de mii de ori, provocând reacții acide.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev