Un nou atac armat în Germania: Un doctor a fost împușcat într-o clinică din Berlin (FOTO)

Un nou atac armat în Germania: Un doctor a fost împușcat într-o clinică din Berlin (FOTO)

UPDATE: Medicul împuşcat marţi la un spital din Berlin a murit în urma rănilor.

UPDATE: Poliția germană a anunțat că "nu există indicii de atentat" în cazul incidentului de marți de la o clinică universitară din Steglitz, cartier al Berlinului, transmite AFP.

Un doctor a fost împușcat într-o clinică medicală din Berlin conform ziarului Bild, citează RT.com. Ziarul german anunță de asemenea că atacatorul s-a sinucis după comiterea crimei.

Medicul este în stare gravă fiind internat la terapie intesivă unde doctorii încearcă să îi salveze viața

Poliția germană nu a oferit informații suplimentare privind motivele crimei sau circumstanțele desfășurării evenimentelor.

Incidentul vine după alte patruri atacuri ce au avut loc în Germania în ultima săptămână, marțea trecută un tânăr a atacat mai multe persoane într-un tren, vineri un tânăr a împușcat mortal 9 persoane într-un centru comercial din Munchen, iar în weekend un bărbat a omorât cu o macetă o persoană, iar un refugiat sirian s-a aruncat în aer într-un restaurant.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)