Vicepreședintele partidului populist Alternativa pentru Germania: Din motive de securitate nu putem permite să lăsăm să intre în Germania și mai mulți musulmani într-un mod necontrolat

Vicepreședintele partidului populist Alternativa pentru Germania: Din motive de securitate nu putem permite să lăsăm să intre în Germania și mai mulți musulmani într-un mod necontrolat
Foto: hna.de

Vicepreședintele partidului populist de dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), Alexander Gauland, cere suspendarea dreptului de azil pentru musulmani, informează agenția EFE, citată de Agerpres. Acesta solicită ca dreptul de azil să fie suspendat până când toți refugiații musulmani din Germania vor fi controlați și până când toate cererile de azil vor fi soluționate.

”Nu toți musulmanii sunt teroriști, dar până acum terorismul cu motivație religioasă în Germania a fost întotdeauna de factură musulmană. (…) Din motive de securitate nu putem permite să lăsăm să intre în Germania și mai mulți musulmani într-un mod necontrolat”, a transmis Gauland, într-un comunicat de presă.

Liderul AfD susține totodată că „neglijențele” politice ale Angelei Merkel s-au transformat într-un risc de securitate pentru întreaga Europă și îl acuză pe cancelarul german că ignoră faptul căprintre imigranții musulmani care ajung ilegal pe teritoriul țării se află și teroriști.

Recentele atacuri teroriste din Germania au readus în discuție politica ușilor deschise în privința refugiaților.

Aproximativ 1,1 milioane de solictanți de azil au ajuns în Germania anul trecut.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)