VIRAL: Omul care tunde iarba cu TORNADA în ceafă! (FOTO)

VIRAL: Omul care tunde iarba cu TORNADA în ceafă! (FOTO)

O fotografie care prezintă un bărbat care tunde iarba, în timp ce în spatele lui o tornadă amenințătoare se apropie, a devenit virală pe rețelele de socializare. Bărbatul din Canada știa că se aproprie tornada, dar „nu era deloc îngrijorat” , spune soția acestuia, cea care a făcut poza,potrivitBBC.

Chiar dacă pare că urgia îi suflă în ceafă, tornada era la 2 kilometri de grădina în care omul tundea iarba liniștit.

Cecilia Wessels, a povestit că în urmă cu trei zile, soțul ei a ieșit să tundă iarba, iar faptul că o tornadă se apropria nu l-a speriat deloc. „Totul e ok” declarase calm, bărbatul, după spusele soției.

Acesta luase parte recent la un seminar prezentat de o asociație de „vânători de furtuni”, așa că avea cunoștințe legate de tornade.

Mai mulți locuitori al orășelului canadian au făcut poze la tornadă, însă Cecelia Wessels a decis să o și posteze online. Foarte repede poza a atras atenția internauților, fiind distribuită de peste mii de ori, generând sute de cereri de prietenie și atrăgând interesul presei.

Culmea e că autoritățile locale au transmis o avertizare de tornadă după ce femeia a postat poza online! Din fericire, urtuna, a trecut în mai puțin de cinci minute și nu a produs pagube mari.

Ultima oră
20:51 - Avertismentul lui Anthony Fauci despre pandemia de COVID-19: „Direcția spre care ne îndreptăm este greșită”
20:22 - Slovacia a adoptat o lege care permite folosirea certificatului de vaccinare ca bilet de intrare în magazine şi alte spaţii
19:44 - CTP, critici dure la adresa naționalei de fotbal, umilită de Coreea de Sud cu 4-0: „Niște băieți făcuți grămadă, din care sare mingea ca din colțul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea”
19:13 - Încă un om a fost ucis de un urs, în România: Victima, un bătrân de 80 de ani din Mureș
19:02 - În aproape orice hotel din Europa turiștii fac dovada vaccinării, vindecării sau a unui test PCR. În România, autoritățile par liniștite. Expert: „Într-o lună același lucru se poate întâmpla și la noi”
18:18 - Tot mai multe țări au urmat exemplul Franței și au impus certificatul COVID-19 pentru accesul la hoteluri, restaurante sau terase. Măsura, discutată și în România
17:50 - Noi proteste masive în Franța împotriva vaccinării obligatorii sau a introducerii permisului COVID-19 pentru spațiile publice
17:22 - Dan Barna îi ceartă pe românii care vor relaxarea restricțiilor: „Avem un optimism nefundamentat în care credeam că tot ce păţesc ceilalţi nouă nu ni se va întâmpla”
16:55 - Ajutoarele sociale vor creşte anual din 2022. Klaus Iohannis a promulgat Legea
16:38 - Germania, amenințată de valul 4 al pandemiei de COVID-19: Numărul cazurilor zilnice ar putea ajunge la 100.000. Sunt pregătite restricții pentru nevaccinați