Anamaria Prodan, declarație „siropoasă” pentru Dan Alexa: „Este sufletul meu, iar Laur știe…”

Anamaria Prodan, declarație „siropoasă” pentru Dan Alexa: „Este sufletul meu, iar Laur știe...”
FOTO: Instagram: Anamaria Prodan

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este una dintre cele mai solide, din showbizul românesc. Sunt căsătoriți din 2008 și au împreună un băiat, însă zvonurile cu privire la infidelitățile sexy impresarei și la un posibil divorț între ei au ținut mult timp prima pagină a ziarelor.

Anul trecut, soția lui Reghe a avut chiar o altercație cu antrenorul Dan Alexa, iar motivul a fost speculat imediat pus la îndoială în tabloide. La acele momente, chiar și fanii cuplului ar fi crezut că este vorba despre ceva mai mult decât o relație profesională între cei doi.

„Divorțurile” de Reghe au fost multe. Sexy impresara a stârnit o serie de controverse în urmă cu câțiva ani, când a ales să rămână în țară ca să își vegheze mama grav bolnavă. La acea vreme, Laurenți se afla în Dubai, unde lucra, iar speculațiile legate de despărțire nu au întârziat nici atunci să apară.

În urmă cu puțin timp, soția lui Reghe a amintit momentul controversat dintre ea și antrenorul Alexa, în timpul unui interviu la GSP. Vedeta a ținut să lămurească ce s-a întâmplat atunci, dar și să clarifice faptul că Dan Alexa este o persoană apropiată familiei și mai ales un antrenor de succes, în viziunea Aneimaria.

Anamaria Prodan, declarație incendiară despre relația familiei cu Dan Alexa

Episodul mai puțin fericit, de anul trecut, a fost amintit în timpul interviului, iar Anamaria Prodan nu a ezitat. Vedeta a mărturisit că are o fire vulcanică și că cei din jur cunosc foarte bine acest detaliu despre ea.

„Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine că de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc. După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun”, a declarat sexy impresara pentru sursa citată anterior.

Anamaria Prodan a mărturisit în timpul interviului că antrenorul Dan Alexa este un apropiat al familei, iar faptul că pentru ea este o persoană dragă, nu reprezintă un secret pentru Reghe.

„Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Oricum, băiețașul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci. Dacă-i dădeam în judecată pe el și postul să fi văzut pe unde scoateau cămașa”, a povestit Anamaria Prodan pentru GSP.

Ultima oră
08:50 - Adrian Vasilescu (BNR): „Haosul liberalizării pieței a determinat o creștere de 46% a prețurilor la energie în România, caz unic în UE”. Care sunt perspectivele cu privire la inflație, pentru 2022
08:30 - Anunțul dr. Tudor Ciuhodaru, despre varianta Omicron: „Prin prisma mutațiilor e o variantă îngrijorătoare, dar aceste lucruri trebuie să se confirme și în viața reală” (VIDEO)
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)