Aroganță marca Floyd Mayweather. Petrecere cu sute de oameni în timpul pandemiei (VIDEO)

Aroganță marca Floyd Mayweather. Petrecere cu sute de oameni în timpul pandemiei (VIDEO)

Floyd „Money” Mayweather nu se dezice de reputația de nonconformist. Retras din activitate, americanul în vârstă de 43 de ani a fost vedeta unui mare bairam, desfășurat într-un club de noapte.

Cu sau fără măsuri de restricție impuse de guverne, Floyd Mayweather continuă distracția. Acesta a petrecut în weeekendul trecut în clubul unui prieten, printre sute de oameni, imagini care ne readuc aminte de perioada ante-criză.

Distracția s-a desfășurat la International Boutique Nightclub, din Scottsdal, Arizona. Americanul este recunoscut pentru faptul că-i place să fie în centrul atenției, motiv pentru care a făcut tot posibilul să se remarce. Astfel, „Money” s-a urcat pe o suprafață mai înaltă, localizată în zona în care petreceaalături de prietenii săi.

Floyd Mayweather, petrecere în club [VIDEO]

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Floyd Mayweather, mesaj pentru „hateri”

Criticat pentru că face risipă de bani, de curând, Floyd Mayweather a răspuns în stilul caracteristic.

„Chiar așa cum sunt eu, acest ‘Floyd care nu va mai avea vreun ban’, tot am făcut investiții deștepte. Tocmai din acest motiv, chiar acum, cu tot rahatul ăsta cu pandemia și cu toate nebuniile care se petrec… Investițiile mele încă sunt profitabile. Eu tot fac bani”, a declarat Floyd Mayweather.

Totodată, Mayweather a luat mai multe teancuri de bani, sumă estimată la 60.000 de dolari și le-a prezentat în fața camerei.

„Nu fac asta ca să dau peste nas cuiva sau ca să mă laud. Vreau doar să vă arăt că eu, cu toată această criză, tot îi pot hrăni pe cei dragi. Trebuie să îi lași pe toți să știe. Îmi pot hrăni soția, îmi pot hrăni copiii. Vremurile dure nu rezistă mult, dar oamenii duri, da”, a mai declarat Floyd Mayweather.

Cât costă să stai de vorbă cu Floyd Mayweather

Floyd Mayweather face bani frumoși inclusiv în perioada pandemiei, cu investiții aproape de zero. Boxerul retras din activitate stabilește întâlniri cu fanii care-I doresc să-I adreseze întrebări. „Întrevederile” au loc online, în schimbul a 1.200 de lire.

Pe lângă accesul la dialog cu Mayweather, fanii mai primesc autograful boxerului și un tricou din propria sa linie de haine.

„Poți să mă întrebi orice. Despre toate cele 50 de lupte ale mele, despre regimul meu alimentar, cel mai bun meci al meu, cel mai tare KO. Întreabă-mă ce fac zi de zi, în carantină”, a transmis Floyd, într-un video în care își promovează noua activitate.

Cariera de antrenor îi face cu ochiul lui Floyd Mayweather

Lui Mayweather îi plac petrecerile, dar nu vrea să se rupă definitive de zona sportivă. Americanul are în plan să înceapă o carieră de antrenor.

„Îmi voi face debutul ca antrenor. Până în prezent, am lucrat doar cu oameni fără experienţă în box, aşa că progresăm împreună. Însă vă promit că voi fi unul dintre cei mai buni antrenori din lume”, este angajamentul lui Floyd Mayweather.

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit