Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme într-un an cu această dietă. Află ce alimente a încetat să mai consume

Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme într-un an cu această dietă. Află ce alimente a încetat să mai consume
FOTO: Facebook: Corina Dănilă

Actriţa Corina Dănilă a reuşit să scape de kilogramele în plus cu ajutorul unui regim echilibrat şi un stil de viaţă sănătos. Vedeta a renunţat la carbohidraţi şi alte alimente dăunătoare, iar cu ajutorul unui program ordonat a reuşit să piardă 20 de kg într-un singur an, potrivit Click.ro.

Ce a începat Corina Dănilă să mănânce?

Vedeta a renunţat complet la carbohidraţi precum cartofii prăjiţi, pâine, pastele şi dulciurile. Mai mult decât atât, Corina Dănilă nu consumă fructe decât până în ora 16:00, iar acestea sunt foarte bine alese.

Pe lista cu alimente pe care l-a scos total din frigider şi din mesele sau gustările zilnice, mai putem adăuga şi covrigeii, prăjelile, produsele de patiserie, zahărul, orezul şi cartofii.

Pentru Corina Dănilă nu a fost uşor să renunţe la atâtea alimente pe care le iubea. „Îmi plăceau mult cartofii prăjiţi. Acum, adio şi un praz verde. Îmi mai fac câteodată o focaccia din făină de migdale cu mozzarela light, o porţionez şi mănânc din ea două zile. Iar când simt neapărat nevoia de dulce, îmi iau o ciocolăţică mică pentru diabetici, că e îndulcită cu stevie, nu cu zahăr. O mănânc pe post de gustare, cu o portocală. Asta se întâmplă până în orele 15.00-16.00. De alt-el, fructele le pot mânca doar până în ora 16.00 şi nu orice fructe. Le evit pe cele bogate în fructoză (bananele, strugurii), am voie doar mere, ananas, cireşe, căpşune, fructe de pădure. Dar nu îmi e greu să mă abţin. Odată ce vezi rezultate, vezi că te simţi bine, ai alt tonus, o altă stare, nu mai poţi să te întorci la stilul de viaţă haotic dinainte”, povestea Corina Dănilă pentru Click.ro.

Rezultatele, potrivit sursei citate mai sus, s-au văzut într-un an şi câteva luni, actriţa ajungând la 57 de kilograme, greutate la care se şi menţine în prezent.

Urmăriți B1TV.ro și pe