Cum arată acum Ayan Schwartzenberg, singurul copil al Mihaelei Rădulescu

Ayan Schwartzenberg, unicul fiu al Mihaelei Rădulescu a devenit un tânăr care frânge inimi. Vedeta are toate motivele să se mândrească cu băiatul ei.Astăzi, Ayan nu mai este băiețelul timid și sfios pe care o însoțea pe celebra lui mamă la diferite evenimente.

La vârsta de 16 ani,e un adolescent chipeș, inteligent, la fel de șarmant ca mama lui și își trăiește viața la maxim.Cu toate căfiul ei a crescut ascuns de ochii lumii, Mihaela Rădulescu postează destul de des fotografii cu el pe rețele de socializare și nu se sfiește să îl laude de fiecare dată când are ocazia.

Cine este tatăl fiului Mihaelei Rădulescu

AyanSchwartzenberg este rodul căsniciei dintre Mihaela Rădulescu și omul de afaaceri ElanSchwartzenberg.

Băiatul a avenit pe lume în 2004, într-o clinică din Israel, unde vedeta a preferat să își petreacă în liniște ultimele luni de sarcină.Ayana venit pe lume pe 1 august 2004, cudouăzilemaidevremedecâterastabilit.Mamaluicelebraintenționasăîladucăpe lume chiar deziuaei.

Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg au divorțat în anul 2008, după 4 ani de căsnicie și 10 ani de relație, iar de atunciprezentatoarea tv și fiul ei s-au mutat laMonaco.

Fiul prezentatoarei tv refuză să vorbească în limba română

Faptul că l-a ținut departe de țara natală, fiul Mihaelei preferă să vorbească engleză sau franceză, în loc de limba română, spre dezamăgirea vedetei.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a declarat Mihaela Rădulescu.

AyanSchwartzenberg este pasionat de sport și averntură

Băiatul Mihaelei Rădulescu este pasionat de sport de sport și pe lângă faptul că trage din greu la sala să își mențină forma fizică de invidiat, este pasionat și de sporturi de aventură.

Până la 16 ani, tânărul a bifat o listă întreagă de provocări sportive, printre care alergare-maraton, fotbal, tir, escaladă, şah, motocros, ciclism, tenis, înot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding, schi nautic şi planorism. Pe lângă toate acestea, adolescentul practică și sporturi de luptă.

Mihaela Rădulescu și-a dorit încă un copil

Prezentatoarea emisiunii „Ferma”are totuși un regret: că nu i-a oferit fiului eiun frățior. Ea a povestit într-un interviu căs-a gândit inclusiv la adopție, după ce a încercat fără succes să mai rămână o dată însărcinată.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul și bun”, a declarat diva.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori