Cum arată acum Daniela Crudu! Noi imagini cu fosta asistentă TV după ce a fost victima abuzurilor iubitului croat (FOTO)

FOTO: Instagram: Daniela Crudu

Daniela Crudu a trecut prin clipe de groază în urmă cu câteva săptămâni, când a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Vedeta a ajuns atunci de urgenţă la spital, unde a fost tratată. Potrivit declaraţiilor brunetei de la acea vreme, avea ochii atât de plini de sânge, că nici nu îi putea deschide.

Vedeta s-a recuperat în timp, iar acum nu mai poartă bandaje. Mai mult decât atât, recent a fost surprinsă de paparazzi Cancan.ro în centrul Bucureştiului.

Cruduţa s-a afişat machiată, cu ochii acoperiţi de o pereche mare de ochelari. Vedeta a avut mai multe treburi personale de rezolvat, iar paparazzi au surprins-o îmbrăcat-o sport, cu ochelari de soare şi părtul prins.

Daniela şi-a revenit parţial după bătăaia suferită, iar acum iese din casă fără bandaje. Se pare încă să bruneta nu a reuşit să îşi facă, deocamdată, toate intervenţiile propuse, relatează Cancan.ro.

Daniela Crudu a fost una dintre victimele violenţei domestice, în data de 5 februarie 2020. Fosta asitentă TV a sunat atunci la poliţie şi a ajuns de urgenţă la spital, pentru că o bătuse iubitul croat.

Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Cine seamănă vânt culege furtună. PNL a promis românilor patru ani de pace și stabilitate politică, dar niște decizii unilaterale au dus la o criză politică, care afectează grav România (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de înțelegere cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)