Cum arăta Bianca Drăgușanu înainte de operațiile estetice (FOTO, VIDEO)

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz, mai ales din pricina nenumăratelor operații estetice pe care le-a efectuat de-a lungul vremii.

Prima sa apariție publică a fost la emisiunea „Din Dragoste” de la Antena 1, prezentată de Mircea Radu, la începutul anilor 2000, fiind total schimbată față de cum arată în prezent – părul blond cârlionțat, o dantură imperfectă, numeroase alunițe pe corp și peste 30 de kilograme în plus față de acum.

Cu toate acestea, Bianca susține mereu că nu regretă absolut deloc operațiile făcute, deoarece era nemulțumită de aspectul său fizic.

Transformarea Biancăi este printre cele mai uluitoare, fiind urmată de alte vedete, precum Ruby, Daniela Gyorfi, Claudia Pavel sau Adelina Pestrițu.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Fosta soție a afaceristului Alex Bodi frecventează des cabinetele medicilor esteticieni, pentru diverse intervenții.

„O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, mărturisea vedeta pe Instagram.

Cu câțiva ani în urmă, Bianca mărturisea că a cheltuit în jur de 16.000 de euro pe operațiile estetice, suma modificându-se odată cu trecerea anilor.

În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit o parte dintre intervențiile la care a apelat pentru a-și schimba înfățișarea.

Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Mai folosesc gene false, mă costă 30 de lei. Le mulțumesc părinților mei pentru acești ochi. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural și costă 300 de euro.

Buzele sunt injectate, am acid hialuronic băgat de 2 ori, adică 600 de euro. Nu am rinoplastie, este nasul meu, care arată altfel de când am slăbit cele 35 de kg. Dinții nu i-am schimbat, am fațete pentru că am vrut dinți foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro. Este vorba despre igienă și sănătate.

Asta e tot ce am la nivelul feței, pomeții și bărbia sunt intacte. Sânii i-am operat o singură dată, am dat 2.500 de euro pe ei. Nu am mai făcut alte îmbunătățiri. Atunci nu aveam bani și m-am târguit ca pentru un sac de cartofi. I-am zis că am doar 2.000 de euro, slăbisem mult și am zis măcar una să mi-o facă.

Am zis că fac orice, dau cu mătura, cu mopul. Aveam un complex, am slăbit și sânii mi s-au lăsat. Am alunițe scoase cu laserul. Nu e periculos să le scoți, ci să le ții, pentru că din cauza soarelui se schimbă. Eu nu am dat bani pe intervenție, dr. Kasem a făcut-o fără bani. Intervenția cred că ar costa 200 de euro. Nu mi-am scos nicio coastă, îmi fac radiografie să vedeți că le am pe toate.

La picioare am intervențiile la tibie. Aș vrea să îmi schimb picioarele cu totul pentru că am dureri groaznice. Tot ce am făcut acolo a fost strict medical. Nu pot estima costul lor. Mai pui la ele și drumul și cazarea, cam 2.000 de euro. Ca să ai un posterior de invidiat, trebuie să șții în ce poziție să stai. Ca să par mai slabă, trebuie să fiu filmată de jos în sus. Fondul de ten cu care îmi acopăr picioarele costă 30 de euro pe lună”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu despre procedurile de schimbare pe care le-a efectuat.

Câţi iubiţi a avut până acum Bianca Drăguşanu

Blondina este cunoscută pentru viața sa personală tumultuoasă, pentru relațiile de scurtă durată și mai ales pentru scandalurile în care a fost implicată.

Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută în lumea mondenă în anul 2009, când a declarat că a fost iubita omului de afaceri italian Mirco Maschino.

A urmat Coco Păun, afaceristul din Târgiu-Jiu, cu care a avut o relație scurtă, dar cu năbădăi cum aveau să fie și următoarele relații.

Poate cea mai cunoscută idilă a fost cea cu Cătălin Botezatu, designerul ajutând-o mult în carieră. Astfel, Bianca a primit porecla de „blonda lui Bote”.

Cu toate acestea, vedeta l-a lăsat pe creatorul de modă pentru Adrian Cristea, cu care avea să aibă o serie de certuri, despărțiri și împăcări, fapt ce a împins-o în brațele prezentatorului de la rubrica meteo, Victor Slav, cu care a născut o fetiță, ce a rămas în custodiaBiancăi după divorțul de acesta.

Ulterior, vedeta s-a cuplat cu omul de afaceri Alex Bodi, cu care a avut parte numai de scandaluri și certuri. Bianca a încercat să se sinucidă, luând un pumn de pastille, după ce Alex, se spune, ar fi bătut-o constant. Cei doi s-au căsătorit în secret anul trecut, dar au divorțat la scurt timp după cununie.

Urmăriți B1TV.ro și pe