„Facem și copii curând” – a spus Ramona Olaru. Asistenta TV s-a împăcat recent cu Cătălin Cazacu

„Facem și copii curând” - a spus Ramona Olaru. Asistenta TV s-a împăcat recent cu Cătălin Cazacu
Foto: Instagram

După ce asistenta TV a început să se afișeze din nou cu motociclistul, aceasta a făcut mărturisiri senzaționale.

Ramona Olaru i-a lăsat cu gura căscată pe urmăritorii ei cu ultimele mărturisiri

Au plecat în vacanță împreună și au început să se afișeze din nou în cele mai tandre ipostaze, însă asistenta TV nu a confirmat concret că s-a împăcat cu Cătălin Cazacu.

Totuși, toate semnele arată că cei doi formează iar un cuplu, iar blondina pare mai fericită și mai îndrăgostită ca niciodată.

Recent, frumoasa asistentă de la matinal a plecat pentru câteva zile la munte, alături de prietenele sale, potrivit imaginilor pe care le-a postat pe rețelele de socializare.

Iată însă că, colegii de la emisiunea la care lucrează au dat-o de gol pe Ramona Olaru, și asta pentru că Răzvan Simion și Dani Oțil au întrebat-o în direct pe aceasta cum de este atât de zâmbitoare, semn că pe lângă distracție, aceasta s-ar fi bucurat și de momente pasionale în scurta escapadă.

Dani Oțil: „Aș vrea să se afle de ce Ramona este toată un zâmbet după această vizită la munte.”
Ramona Olaru: „Pentru că a nins cu fulgi mari.”
Dani Oțil: „Băi, lasă-mă… în formă de inimioară.”
Ramona Olaru: „Daaa!”

Câteva ore mai târziu, Ramona a dezvăluit pe Instagram un lucru care i-a lăsat pe urmăritorii ei cu gura căscată și i-a făcut să se gândească că blondina și Cătălin Cazacu au planuri din ce în ce mai serioase împreună.

În timp ce își pieptăna pisica și le arăta acest moment fanilor ei, asistenta TV a spus din senin că în viitorul nu foarte îndepărtat urmează să devină mamă.

„Voiam să vă spun cât de cuminte stă pisi la pieptănat. Nu îți fac nimic, te fac frumos. Ce fac eu acum la vârsta mea? Și acum comentariile: „În loc să crești un copil…”. Facem și copii, stați liniștiți, curând, curând”, a spus Ramona Olaru, pe Instastory.

Urmăriți B1TV.ro și pe