Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare. Fostul soț al Elodiei ar fi dezvoltat o obsesie

Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare. Fostul soț al Elodiei ar fi dezvoltat o obsesie

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu. Aflat în închisoare, fostul polițist ar fi dezvoltat o obsesie față de femeie.

Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare

Din spatele gratiilor, se pare că fostul polițist ar fi dezvoltat o obsesie față de femeia al cărei trup nu a fost găsit nici până în prezent,după mai mulți ani de investigații. Însă, bărbatul pare să aibă încă sentimente față de avocată, scrie cancan.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar dormi cu fotografia femeii sub pernă, noaptea. Chiar dacă el nu ar fi deschis față de colegii din penitenciar privind detaliile din viața de familie, Cristian Cioacă a fost văzut atunci când își punea fotografia cu Elodia sub pernă, înainte de culcare, arată Wowbiz.

Mai mult decât atât, Cristian Cioacă le-ar fi spus colegilor de celulă faptul că este nevinovat și că avea sentimente față de ea.

Până acum din pedeapsa de 15 ani și 8 luni, fostul polițist a săvârșit doar șapte ani. Cu toate acestea, există posibilitatea ca el să iasă pe bună purtare din pușcărie este una foarte mare, susține avocata familiei Elodiei Ghinescu.

„Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeaspă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a spus Crina Radu.

Condițiile în care trăiește Cristian Cioacă la închisoare

Avocata familiei Ghinescu a explicat în ce condiții trăiește Cristian Ciocă în penitenciarul Colibași, unde se află în prezent.

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului.”, a declarat Crina Radu, la Antena Stars.

În 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în cazul dispariției soției sale, Elodia Ghinescu. Inițial, fostul polițist a fost condamnat de Tribunalul Argeș la 22 de ani de închisoare pentru omor, dar încadrarea sa a fost schimbată din „omor” în „lovituri cauzatoare de moarte”, primind o condamnare mai mică.

În toamna anului 2007, avocata Elodia Ghinescu dispărea fără urmă. Cazul a ținut prima pagină a ziarelor, generând un imens scandal mediatic.