Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit o nouă operație. Cum se simte artista?

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit o nouă operație. Cum se simte artista?
Sursa Foto: www.fanatik.ro

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, faimoasa artistă care a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut pe scări, în locuința sa, a trecut printr-o noua intervenție chirurgicală, fiind operată pentru a doua oară.În ce stare de află acum soprana?

MezzosopranaMaria Macsim Nicoară a suferit o nouă operație

Maria Macsim Nicoară a suferit o nouă intervenție chirurgicală, în urma accidentului petrecut în urmă cu doar câteva luni. Cadrele medicale sunt mulțumitede evoluția mezzosopranei.

În ciuda faptului că medicii nu îi dădeau șanse prea mari de supraviețuire în luna în care a fost încomă, după ce s-a accidentat grav în urma unei căzături pe scări, în propria casă, artista a reușit să se se recupereze într-o oarecare măsură.

Cu toate acestea, ancheta din cazul ei nu avansează deloc în cazul artistei.

Chiar dacă există posibilitatea ca Maria Macsim Nicoarăsă nu poată spune niciodată ceea ce i s-a întâmplat în seara fatidică de9 mai, medicii spun că progresele pe care le-a făcut până acum sunt dea dreptul miraculoase, a depășit perioada în care era în orice clipă își putea pierde viața.

Maria Macsim Nicoară, externată acum două luni

Maria Macsim Nicoară se află de mai bine de două luni, în grija familiei, după ce medicii au decis externarea ei, la cererea apropiaților artistei. Specialiștii snt de părere că starea faimoasei cântărețe este una bună, făcând progrese considerabile în ultima perioadă în ceea ce privește recuperarea sa, mai ales după ultima intervenție chirurgicală care a avut loc chiar săptămâna trecută.

Intervenția chirurgicală la care mezzosoprana a fost supusă i-a făcut pe medici să devină din ce în ce mai mulțumiți de starea de sănătate a cântăreței, rezultatele fiind unele promițătoare, în comparație cu lunile trecute.

Pe de altă parte, ancheta privind cauzele producerii accidentului din casă nu avansează deloc. La dosar nu a mai fost adăugat nimic nou. Accidentul Mariei Macsim Nicoară rămâne, pentru moment, un mister. Gurile rele susțincă vinovat ar fi, de fapt, chiar soțul artistei, însă bărbatul dezminte acuzațiile care i se aduc.

Soprana a zăcut inconștientă o noapte întreagă

Maria Macsim Nicoarăa suferit un accident la începutul lunii mai și a ajunsla spital în comă cu leziuni ale creierului. Medicii îi dădeau șanse extrem de mici să își mai poată desfășura activitatea profesională.

La acel moment, soţul artistei a povestitcă a găsit-o căzutăşi a dus-o într-un dormitor, însă procurorii cred că de fapt a fost împinsă pe scări, după care ar fi fost târâtă până în dormitor, unde arfi fost lăsată să se chinuie ore în șir. La audieri, soțul victimei și mama lui au declarat că aubăut impreună,după caresopranei i s-a facut rau și a căzut pe scări.

Conform declarațiilor făcute de avocata familiei, Codrin Nicoară, partenerul ei de viață, a recunoascut căar fi așezat-o pe un pat pentru că se simțea rău. Mai mult, el ar susține căi-ar fi purtat de grijă până spre dimineață, pentru căa mai vomitatde căteva oriși a schimbat-o și de haine cel puțin o dată. Soacraa constatat că se simte rău din cauza alcooluisi a chemat ambulanta, însă câteva oremai târziu.

Ultima oră
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții