PSD pierde pe o parte, câștigă pe alta. Firea: Cel puţin 7 parlamentari ni se vor alătura

PSD pierde pe o parte, câștigă pe alta. Firea: Cel puţin 7 parlamentari ni se vor alătura

PSD pierde oameni pe de o parte și câștigă alții pe de altă parte. După ce mai mulți membri de partid au ales să-l urmeze pe Victor Ponta, Gabriela Firea anunță că șapte noi politicieni se vor alătura PSD.

Şi în viaţa privată, şi în cea profesională îi apreciez pe oamenii care ştiu să treacă împreună peste anumite greutăţi şi nu dezertează, nu trădează. Nu este o foarte mare bucurie atunci când afli că parlamentari pleacă de la un partid la altul, dar, din nefericire, suntem puşi în această situaţie. Foşti colegi de-ai noştri care astăzi erau numai zâmbete, erau de o veselie generală că se coalizează cu opoziţia să dea jos un guvern PSD-ALDE – e de neimaginat şi la nivel uman şi politic – şi atunci este normal ca nici noi să nu stăm cu mâinile în sân privind la această tragicomedie (…) Mai mulţi parlamentari au semnat în biroul preşedintelui adeziunea la PSD. Eu ştiu de şapte, poate vor fi mai mulţi”, a declarat Firea, la România TV.

PSD și ALDE au pierdut majoritatea în Camera Deputaților, după plecările din ultima săptămână: Gabriela Podaşcă, Mircea Titus Dobre, Cătălin Nechifor, Emilia Meiroşu, Nicolae Bănicioiu, Ecaterina Andronescu, Augustin Jianu.