Actrița Magda Catone, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Sectorului 2

Actrița Magda Catone, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Sectorului 2
Foto: Facebook / Magda Catone

Actrița Magda Catone și Adrian Costache sunt propunerea PNL pentru cele două posturi de viceprimar al Sectorului 2. Anunțul a fost făcut de Violeta Alexandru, președintele PNL București și ministru al Muncii, luni, pe Facebook.

Magda Catone, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Sectorului 2

Celebra actriță Magda Catone s-a alăturat echipeiPNLSector 2 în luna august. Artista a candidat, prima pe listă, pentru o funcție de consilier local.

Violeta Alexandru a prezentat propunerile PNL pentru toate primăriile din București:

  • Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu

  • Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb

  • Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone și Adrian Costache

  • Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea

  • Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea

  • Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – PLUS.

”Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală și nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc. Așadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forțele în fața unui PSD care nici nu renunță nici nu lasă Capitala și sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a mai scris Violeta Alexandru.

Magda Catone: Pentru o viață mai bună este necesar să te implici în viața politică

“Renumita actriță a Teatrului Național din București, Magdalena – Magda Catone, a înțeles că pentru o viață mai bună este necesar să te implici în viața politică a comunității Sectorului 2”, scriu liberalii de la sectorul 2 pe rețeaua de socializare amintită.

Cariera actriței Magda Catone

Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea și a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitică?”.

Deși a jucat în numeroase filme de lung metraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut și în telenovele, niciodată nu a renunțat la cariera ei teatrală.

Magda Catone „este deținătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de teatru din Brașov, 1983, și a premiului special al juriului la Festivalul de teatru pentru tineret, Costinești, 1984”, se mai arată în postarea liberalilor.