Adrian Todoran (PMP) cere retragerea titlului de ”Ambasador al Turismului Maramureșean” dat de PSD lui Dragnea: Acordarea meritului a fost o gafă de proporții

Adrian Todoran (PMP) cere retragerea titlului de ''Ambasador al Turismului Maramureșean'' dat de PSD lui Dragnea: Acordarea meritului a fost o gafă de proporții

Vicepreședintele PMP Adrian Todoran i-a solicitat preşedintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, să-i retragă de urgență titlul de „Ambasador al Turismului Maramuresean” lui Liviu Dragnea.

Poate nu ştiţi, fiind prea prins cu drumurile de Bucureşti, dar Maramureşul are valorile sale reale, respectate de toată lumea. Sper ca măcar în ceasul al 12-lea să înţegeţi mesajul maramureşenilor şi să nu vă doriţi o nouă ieşire în stradă a acestora, pentru a repara ruşinea pe care aţi produs-o unui judeţ întreg cu acea gafă de proporţii.

E momentul să aveţi decenţa şi demnitatea să recunoaşteţi voinţa maramureşenilor, care v-au arătat acum mai mult ca oricând dezaprobarea pentru faptul că l-aţi ridicat pe condamnatul penal Liviu Dragnea la rang de cinste în Maramureş. În calitate de lider judeţean al PSD nu onoraţi aceste locuri, iar titlul de ambasador al turismului maramureşean trebuie retras. E momentul adevărului! Domnule Zetea, aveţi puterea de a fi vertical în faţa noastră, a celor care am condamnat decizia luată atunci! Aveţi tăria de a recunoaşte că aţi greşit şi retrageţi-i lui Liviu Dragnea titlul acordat! Este o ruşine pentru Maramureş.

Dacă v-aţi aplecat în faţa şefului de partid într-un asemenea mod, făcându-l ambasador al turismului local, cu siguranţă vă puteţi apleca şi în faţa maramureşenilor, cerându-le public scuze. Aveţi datoria morală şi politică să faceţi asta”, i-a scris deputatul PMP lui Gabriel Zetea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo