Adrian Todoran (PMP) cere retragerea titlului de ”Ambasador al Turismului Maramureșean” dat de PSD lui Dragnea: Acordarea meritului a fost o gafă de proporții

Adrian Todoran (PMP) cere retragerea titlului de ''Ambasador al Turismului Maramureșean'' dat de PSD lui Dragnea: Acordarea meritului a fost o gafă de proporții

Vicepreședintele PMP Adrian Todoran i-a solicitat preşedintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, să-i retragă de urgență titlul de „Ambasador al Turismului Maramuresean” lui Liviu Dragnea.

Poate nu ştiţi, fiind prea prins cu drumurile de Bucureşti, dar Maramureşul are valorile sale reale, respectate de toată lumea. Sper ca măcar în ceasul al 12-lea să înţegeţi mesajul maramureşenilor şi să nu vă doriţi o nouă ieşire în stradă a acestora, pentru a repara ruşinea pe care aţi produs-o unui judeţ întreg cu acea gafă de proporţii.

E momentul să aveţi decenţa şi demnitatea să recunoaşteţi voinţa maramureşenilor, care v-au arătat acum mai mult ca oricând dezaprobarea pentru faptul că l-aţi ridicat pe condamnatul penal Liviu Dragnea la rang de cinste în Maramureş. În calitate de lider judeţean al PSD nu onoraţi aceste locuri, iar titlul de ambasador al turismului maramureşean trebuie retras. E momentul adevărului! Domnule Zetea, aveţi puterea de a fi vertical în faţa noastră, a celor care am condamnat decizia luată atunci! Aveţi tăria de a recunoaşte că aţi greşit şi retrageţi-i lui Liviu Dragnea titlul acordat! Este o ruşine pentru Maramureş.

Dacă v-aţi aplecat în faţa şefului de partid într-un asemenea mod, făcându-l ambasador al turismului local, cu siguranţă vă puteţi apleca şi în faţa maramureşenilor, cerându-le public scuze. Aveţi datoria morală şi politică să faceţi asta”, i-a scris deputatul PMP lui Gabriel Zetea.