Adriean Videanu: PDL nu va prezenta o propunere de premier la consultările cu Traian Băsescu

Adriean Videanu: PDL nu va prezenta o propunere de premier la consultările cu Traian Băsescu

Democrat liberalii s-au întâlnit pentru prima oară după alegeri pentru a analiza rezultatele scrutinului de duminică. Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu susţine că se impune o analiză riguroasă a rezultatelor de la parlamentare, în condiţiile în care PDL a obţinut sub 20%.

Pe de altă parte, Adriean Videanu a spus că nu va merge la negocierile de la Cotroceni cu nicio propunere de prim-ministru.

Parlamentarii PDL au făcut o primă analiză a rezultatelor obţinute la alegerile legislative. Concluzia finală a discuţiilor a aparţinut vicepreşedintelui PDL Sulfina Barbu care ar fi declarat că şi maimuţele, dacă ar fi candidat pe listele USL, ar fi câştigat.

Motiv pentru care parlamentul e plin de penali. Sulfina Barbu şi-a exprimat nemulţumirile şi în faţa presei, la ieşirea de la şedinţă.

Acest parlament e o anomalie. Majoritatea monstruoasă. Avem parlamentari mai mulți decât SUA„, a spus Barbu.

De cealaltă parte, prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu susţine că noul Guvern nu se va bucura de susţinere din partea PDL.

PDL are bun simț și nu va merge la negocieri cu nicio propunere de prim-ministru„, a declarat Videanu.

Videanu: PDL nu va avea o propunere de premier

Embed:
Ultima oră
07:52 - Ce a făcut în sferturile Australian Open jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep în optimi
07:23 - Ministrul Tanczos Barna (UDMR) recomandă lemnele pentru încălzirea românilor pe timpul iernii: „Nu e nicio rușine”
00:12 - Marius Budăi, despre problema pensiilor speciale: Nu fac eu propuneri şi pentru sistemul de apărare şi ordine publică deoarece ar însemna să mă ocup de tot Guvernul
00:05 - Președintele Croației a semănat confuzie cu amenințarea că va retrage trupele din NATO, pe fondul crizei dintre Rusia și Ucraina. Ce a declarat Zoran Milanovic
23:58 - De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare
23:50 - DSP-urile sunt în colaps. Pacienții se vindecă de Covid până să le răspundă cineva solicitărilor
23:43 - Boris Johnson: Dacă Rusia va invada Ucraina, fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă. Rezistența ucraineană va fi feroce, iar Marea Britanie va mări numărul militarilor din cadrul NATO (VIDEO)
23:27 - Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
23:24 - Administrația Biden a retras oficial ordinul privind vaccinarea obligatorie în marile companii. Actul normativ fusese blocat de Curtea Supremă a SUA
23:06 - Un grup comercial american taie din avântul sancțiunilor anunțate de Biden. “SUA ar trebui să ia în considerare noi prevederi legale”