ALDE, scrisoare pentru Klaus Iohannis: Țineți-vă de promisiune și renunțați la imunitate!

ALDE, scrisoare pentru Klaus Iohannis: Țineți-vă de promisiune și renunțați la imunitate!

În câteva rânduri, reprezentanţii formaţiunii ALDE critică primii doi ani de mandat ai şefului statului. Politicienii îi reproşează lui Iohannis că nu şi-a ţinut promisiunea şi nu a făcut nimic în legătura cu renunţarea la imunitate, arată B1 TV.

Deşi acesta era primul lucuru pe care Iohannis a spus că-l va face după ce va ajunge la Cotroceni. Doar că spun cei de la ALDE, primul lucru pe care l a făcut preşedintele a fost să plece în concediu în SUA.

Domnule președinte Klaus Iohannis,

Se apropie campania pentru alegerile parlamentare și observ că ați intrat în joc! În fiecare zi, aproape, ne vorbiți despre legalitate, moralitate, integritate. Raportându-mă la îndemnurile dumneavoastră, vreau să vă amintesc un fapt pe care cred că mulți români l-au uitat. Se pare că l-ați uitat și dumneavoastră!

În campania din 2014, pentru alegerile prezidențiale, într-o conferință de presă, la Cluj, ați declarat că primul lucru pe care îl veți face, după ce veți ajunge președintele României, va fi să renunțați la imunitate! Primul lucru pe care l-ați făcut, domnule președinte, a fost să plecați într-un concediu, în Statele Unite ale Americii, într-o „vizită privată" în Palm Beach County!

Este mesajul pe care reprezentanţii ALDE l-au transmis preşedintelui Klaus Iohannis. Politicienii susţin că şeful statului a uitat multe dintre promisiunile pe care le-a făcut înainte să preia mandatul.

O să intru și eu în jocul dumneavoastră și vă ridic o minge la fileu. La câte ne ridicați dumneavoastră, avem și noi dreptul! Cred!

Cu imunitatea ce ați făcut domnule președinte? Ce ați întreprins, în doi ani de mandat, pentru a renunța la ea? Puteți să-mi descrieți pas cu pas, nu mă supăr, poate o să înțelegem chiar mai bine!Și puteți să-mi spuneți, vă rog, dacă vedeți mingea și fileul?!, i-au mai transmis reprezentanţii ALDE preşedintelui Klaus Iohannis.