Alina Gorghiu: Orice derapaj care afectează ideea de fuziune și unitate a PNL va fi sancționat (VIDEO)

Alina Gorghiu: Orice derapaj care afectează ideea de fuziune și unitate a PNL va fi sancționat (VIDEO)
Foto: B1 TV

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a făcut luni o serie de declarații despre stenogramele apărute recent în spațiul public în care lideri din vechiul PNL spuneau că PNL cu democrat liberalii a fost făcută doar pentru alegeri.

Gorghiu și-a exprimat regretul că în spațiul public au apărut informații potrivit cărora în PNL ar exista neînțelegeri, precizând totodată că orce declarații care vor afecta iamginea partidului vor duce la sancțiuni.

”Regret că spațiul public a fost contaminat de mesaje că în PNL există neînțelegeri. Îmi cer eu scuze dacă cineva s-a simțit lezat de cele auzite. Mesajul meu foarte ferm pentru cei din PNL este că orice derapaj care afectează ideea de fuziune și unitate a PNL va fi sancționat”, a declarat Gorghiu.

De asemenea, copreședintele PNL a ținut să precizeze că are relații foarte bune cu Vasile Blaga ți cu Cătălin Predoiu. Dar vă asigur ca relația dintre mine și Vasile Blaga este foarte bună.(…) PNL și-a respectat toate angajamentele. Aeem un protocol care spune foarte clar că Predoiu este premier”, a mai spus Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu, despre stenogramele din vechiul PNL