Antonescu, despre tensiunile din USL: Sunt multe lucruri de clarificat pentru a putea merge mai departe

Antonescu, despre tensiunile din USL: Sunt multe lucruri de clarificat pentru a putea merge mai departe

Președintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit vineri, despre tensiunile din Uniunea Social Liberală în ceea ce privește alegerile din 2016 pentru primari și președinți de Consilii Județene.

Intervenția acestuia vine după ce bicepremierul Liviu Dragnea s-a arătat foarte deranjat, vineri, de cererea celor 63 de parlamentari PNL care vor, fără a discuta în USL, modificarea legii electorale în 2016 pentru primari și președinți de Consilii Județene. (Detalii AICI)

„Sunt multe lucruri de clarificat în interiorul Uniunii pentru a putea merge mai departe, așa cum ne-am agajat în fața românilor care ne-au dat votul. Înțeleg că Liviu Dragnea are o nemulțumire pentru că există o ințiativă a unor parlamentari liberali. Noi am avut, nu în programul de guvernare, o înțelegere între noi, de a i la nivelul USL despre pachetul de legi electorale. Într-adevăr o vom face. E bine ca inițiativele majore să încercăm să le avem împreună. Eu știu vreo 3 acte politice majore, mai importante decât alegerile de peste 3 ani, care s-au luat fără consultare în USL, care fac efecte și e neplăcut. Cred că trebuie mult calm și să așezăm niște lucruri. Sunt pentru alegerea în două tururi a primarilor”, a declarat Antonescu.

Antonescu: Sunt multe lucruri de clarificat în USL pentru a putea merge mai departe

Embed: