Arad: Percheziţie la un centru medical / Mai multe cadre sanitare, bănuite că au făcut deconturi fictive

Arad: Percheziţie la un centru medical / Mai multe cadre sanitare, bănuite că au făcut deconturi fictive
Foto: Poliția Română / Facebook

Au fost percheziții marți la un centru medical din municipiul Arad, într-un dosar privind deconturi fictive la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Percheziții de amploare în Arad, la un centru medical

Potrivit IPJ Arad, în urma percheziţiilor care au avut loc marţi, la un centru medical din Arad, urmează să fie stabilit şi prejudiciul.

”Din cercetări, a reieşit că există suspiciuni rezonabile asupra mai multor cadre medicale, care îşi desfăşoară activitatea la un centru medical, din municipiul Arad, că acestea ar fi decontat servicii medicale susceptibile a fi fictive în dauna Casei Naţionale de Sănătate.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii valorii prejudiciului, precum şi în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere penală a persoanelor bănuite, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals intelectual şi fals informatic, toate în formă continuată”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

La percheziţie au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Investigaţii a Criminalităţii Economice şi de cel al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale.

Urmăriți B1TV.ro și pe