Avertisment al unui vicepreşedinte liberal: Să avem înţelepciunea să nu începem ”lupte intestine„ pentru poziții în noul PNL

Avertisment al unui vicepreşedinte liberal: Să avem înţelepciunea să nu începem ”lupte intestine„ pentru poziții în noul PNL
Foto: opiniatimisoarei.ro

Avertisment din partea unui vicepreşedinte liberal. Nicolae Robu trage un semnal de alarmă şi spune că, în urma fuziunii dintre PNL şi PDL, funcţiile din noua formaţiune ar putea sa ducă la „lupte intestine”. Robu le-a cerut tuturor colegilor săi să aibă înţelepciunea ca să evite acest scenariu.

”Trebuie să avem înţelepciunea să nu începem lupte intestine, pentru adjudecarea de poziţii în partidul rezultat în urma fuziunii, ci să trecem la etapa de omogenizare şi consolidare a acestuia, la funcţionalizarea sa ca un tot unitar”, acesta a fost apelul vicepreședintelui liberalilor Nicolae Robu pentru toţi colegii săi, potrivit stiripesurse.ro.

Acesta a spus şi care este obiectivul celor care fac acum parte din noul PNL.

”Ca partid majoritar în opţiunile electoratului, noi, Partidul Național Liberal, trebuie să acţionăm pentru ca într-un anumit orizont de timp, în opinia mea, cel devreme în februarie 2015 şi cel târziu după alegerile parlamentare din 2016, să preluăm guvernarea României, pentru a ne pune în practică programele, dând, astfel, satisfacţie deplină celor ce ne-au votat.”, a precizat Nicolae Robu.

Tags: