Bănicioiu crede că USL trebuie să fie solidară cu Oprescu în problema câinilor comunitari

Bănicioiu crede că USL trebuie să fie solidară cu Oprescu în problema câinilor comunitari

USL și PSD trebuie să dea dovadă de solidaritate cu Sorin Oprescu, menționează, sâmbătă, într-un comunicat de presă vicepreședintele PSD Nicolae Bănicioiu.
„Tragedia care a avut loc în Bucureşti ne face să înţelegem că o soluţie trebuie găsită în cel mai scurt timp. USL şi PSD trebuie să dea dovadă de solidaritate cu Sorin Oprescu, pentru a putea rezolva problema câinilor comunitari. Cel mai important obiectiv al tuturor factorilor de decizie, indiferent de culoarea politică, trebuie să fie acela de a garanta siguranţa cetăţenilor. Pasarea responsabilității nu mai poate continua, iar cei de la PDL trebuie să înţeleagă acest lucru, deoarece dau dovadă de cinism în fața unei tragedii”, susţine Bănicioiu, potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax.

Acesta explică că primarii PDL-iști au greșit și ei „nepermis” în gestionarea problemei câinilor comunitari.

„Avem şansa să reparăm această situaţie acum, motiv pentru care trebuie să fim alături de Sorin Oprescu. Conducerea Parlamentului României a anunţat deja că va aborda o soluţie în priviţa câinilor comunitari în procedura de urgenţă. Cu toţii putem să arătăm că ne pasă implicându-ne în găsirea unei soluții”, mai spune Bănicioiu, conform sursei citate.