Bannere cu invitații la referendum, postate pe site-urile Daily Mail, The Sun sau The Telegraph (FOTO)

Bannere cu invitații la referendum, postate pe site-urile Daily Mail, The Sun sau The Telegraph (FOTO)
Foto: mediafax.ro

Mai multe bannere cu mesaje precum „Tu ce aştepţi? Hai la referendum!”, „Implică-te în schimbarea României!” , au apărut vineri pe site-urile mai multor publicaţii europene, printre care The Daily Mail, The Telegraph sau The Sun.

Mai mult, cu un click pe imaginile respectivelor bannere, cititorii ajungeau pe site-ul www.demite-l.ro, potrivit Mediafax.

Banner-ele erau amplasate pe paginile principale ale publicaţiilor, în locuri vizibile, şi aveau culorile tricolorului. Pe un site a apărut chiar şi un filmuleţ care-l parodia pe preşedintele suspendat.

Mesajele au fost îndepărtate de îndată ce administratorii site-urilor şi-au dat seama că acestea au fost victimele unor acte de piraterie pe internet. Opt dintre cele 306 secţii de votare, organizate în afara ţării, se află în Marea Britanie.

Tags:
Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)