Băsescu a primit la sediul de campanie un grup de foști colegi de la Institutul de Marină

Băsescu a primit la sediul de campanie un grup de foști colegi de la Institutul de Marină

Mai mulți foști colegi de facultate ai lui Traian Băsescu au venit, vineri, la sediul de campanie al acestuia pentru o scurtă întâlnire.

Președintele suspendat, întrebat dacă marinarii au venit pentru un miting de susținere, a negat acest lucru, precizând și că foștii colegi, absolvenți ai Institutului de Marină „Mircea cel Bătrân,” au venit din proprie inițiativă, nu invitați.

„Nu mă, pur și simplu m-au vizitat, mă încurajează. Ei mă susțin,” a spus Băsescu, citat de Mediafax.

Întrunirile acestea informale au loc de anul trecut, de la întâlnirea în care s-au sărbătorit 35 de ani de la absolvire. Și în acest an Traian Băsescu va fi organizatorul întrâlnirii de promoție, a mai spus el, tot la Neptun, ca și anul trecut.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân,” Facultatea de Navigație, Secția Comercială, în 1976. El și colegii săi au sărbătorit, anul trecut, 35 de ani de la absolvirea institutului la vila de protocol a președintelui de la Neptun.

Întâlnire a lui Traian Băsescu cu foștii colegi de facultate, la sediul de campanie

Embed: " />

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)