Băsescu: Am un pact de coabitare cu Ponta, dar nu am un pact al tăcerii. Guvernarea lui e exact ca a lui Năstase

Băsescu: Am un pact de coabitare cu Ponta, dar nu am un pact al tăcerii. Guvernarea lui e exact ca a lui Năstase

Președintele Traian Băsescu spune că guvernarea lui Ponta este identică cu cea a lui Adrian Năstase.

Șeful statului mai spune că deși a semnat un pact de coabitare cu premierul țării, el nu poate fi părtaș la corupție și tăcere.

„Aceleași tertipuri pe care le-a folosit Năstase, le folosește și Ponta. Am un pact de coabitare cu Ponta, dar nu am un pact al tăcerii. Dacă ei confund acest sprijin cu obligația de a fi părtaș la proasta guvernare sau corupție, nu merge”, a spus Traian Băsescu.

Șeful statului acuză guvernarea Ponta de blocarea privatizărilor unor companii de stat sau de construcția drumurilor și autostrăzilor în România.

„Corupția a ajuns pe masa Guvernului”, a mai punctat președintele României.

Ultima oră
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele
15:59 - Noi detalii despre cazul tânărului aflat pe trotineta electrică, spulberat după o șicanare în trafic cu un motociclist. Procurorii au explicat cum s-au desfășurat faptele
15:34 - Florin Cîțu, atac la Cătălin Drulă: „La ministerul Transporturilor ar fi trebuit să iau bani, nu să dau, dacă e după execuția bugetară”