Băsescu CRITICĂ propunerea PSD și îl SFĂTUIEȘTE pe Iohannis: „Aveți obligația politică să acceptați o propunere din opoziție”

Băsescu CRITICĂ propunerea PSD și îl SFĂTUIEȘTE pe Iohannis: „Aveți obligația politică să acceptați o propunere din opoziție”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a susținut că Viorica Dăncilă este „o altă perlă teleormăneană marca Daddy” și l-a sfătuit pe Iohannis să încerce o propunere din opoziție, specificând că „are toată îndreptățirea și de ce nu și obligația politică” de a face asta.

Băsescu a menționat pe pagina sa de Facebook: „Jucaţi, Domnule Preşedinte ! Cred că merită. Viorica Dăncilă, o altă perlă teleormăneană marca Daddy, este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Desigur, pentru aparenţe, deputatul de Vaslui, Dumitru Buzatu (pe post de mana buna a lui Daddy) a avut “inspiraţia propunerii geniale” unanim şi degrabă aprobată de Cex, spre mulţumirea şi consolarea bietului Daddy care, săracul, a avut mână proastă cu Grindeanu şi Tudose. Cum de nu le-o fi trecut prin cap experimentaţilor CEx-işti că desemnarea de către Preşedinte a interimarului Fifor reprezenta garanţia că i-ar încredinţa şi formarea unui nou guvern, dacă i s-ar propune. În realitate, PSD-iştii au căutat cu disperare o persoană care să rămână supusă şi docilă faţă de Daddy”.

Fostul președinte consideră că Iohannis are „toată îndreptăţirea şi de ce nu şi obligaţia politică să încerce şi o nominalizare de Prim Ministru din opoziţie”, după ce alianţa PSD – ALDE s-a dovedit ”inaptă pentru guvernare”.

Traian Băsescu concluzionează mesajul prin a-i transmite președintelui: „Deci, jucați, vă rog, Domnule Președinte”.

Ultima oră
21:12 - Ministerul Sănătății: Cele 132 de laboratoare autorizate vor putea emite de joi rezultate la testarea COVID-19 cu validare rapidă (DOCUMENT)
21:05 - China a autorizat utilizarea primului tratament anti-COVID format dintr-un cocktail de anticorpi neutralizanți
20:53 - Tanczos Barna: N-aș dori să mai existe centrale individuale în apartamentele din construcțiile noi. Pot să primească apă caldă și căldură de la o centrală la nivel de scară sau de bloc (VIDEO)
20:33 - Tanczos Barna: Avem foarte multe infrigementuri pe mediu / Primăriile fără contract de salubrizare pe colectare selectivă vor fi amendate. Unde există uz de fals mergem mai departe cu plângeri penale (VIDEO)
20:27 - Adrian Mutu este noul selecționer al naționalei de fotbal a României
20:16 - Joe Biden nu ia în calcul trimiterea de trupe NATO pentru a apăra Ucraina în fața unui posibil atac rus
20:09 - Florin Cîțu: S-a ajuns la forma finală a ordonanței pe PNRR. Agențiile pentru Dezvoltare Regională vor putea fi implicate în derularea de proiecte din educație, sănătate și reformă socială (VIDEO)
19:48 - Viktor Orban vine în România. Premierul Ungariei va participa la tăierea porcului
19:32 - Florin Cîțu, după ședința coaliției: Regula de bază, partidul care dă președintele de CJ va da și prefectul. Prefectul Capitalei va fi de la PSD; la Cluj, de la PNL (VIDEO)
19:23 - Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași: Cam într-un an de zile ne vom obișnui să conviețuim cu SARS-CoV-2, așa cum astăzi conviețuim cu virusul gripal (VIDEO)