Băsescu, despre informația că Dragnea i-a finanțat campania electorală din 2009: Dragnea este un mare mincinos. Când eram în opoziție cu PSD, mi-a adus în dar o corăbioară. Aflând de unde e, soția a aruncat-o (VIDEO)

Băsescu, despre informația că Dragnea i-a finanțat campania electorală din 2009: Dragnea este un mare mincinos. Când eram în opoziție cu PSD, mi-a adus în dar o corăbioară. Aflând de unde e, soția a aruncat-o (VIDEO)
Foto: B1 TV

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat vineri, la sediul PMP, informația apărută în spațiul public, potrivit căreia, în 2009, Liviu Dragnea i-ar fi finanțat campania electorală.

”Este o afirmație a fostului prefect Nițulescu. Vă pot garanta că Nițulescu este un om serios, care nu am constatat să fi mințit. Am aflat că Nițulescu a primit această informație de la Dragnea. Dragnea este un mare mincinos. Văzând informațiile, am sunat și la trezorierul fostului PDL, am sunat și la Vasile Blaga și mi-au infirmat categoric că există o astfel de finanațare. Dragnea este dispus să mintă ca să îi fie lui bine. Și când a plecat de la PDL, a plecat ca să își rezolve probleme economice. Dragnea este tipul de om care, dacă ar avea partidul pe mână, l-ar vinde pentru interesul lui”, a declarat fostul șef al statului.

”Când eram în opoziție cu PSD, Dragnea, cu stilul lui unsuros, a venit să îmi aducă un dar care să îmi poarte noroc, o corăbioară din Brazilia. Soția, aflând de unde e, l-a luat și l-a aruncat. Când eram în opoziție cu PSD, Dragnea își făcea drumuri pe la mine. (…) El a fost atât de eficient încât a purtat ”noroc” tuturor. Îmi aduc aminte cum l-a sacrificat fără să ezite pe Geoană, cum l-a sacrificat și pe Ponta, de curând. Caracterul lui este mizerabil, dar ăsta e Dragnea”, a mai spus fostul președinte.

Totodată, Traian Băsescu a ținut să precizeze că alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD-ului ar fi o mare eroare pentru partid care, în opinia fostului șef de stat, ar trebui să fie condus de un lider care dă dovadă de deschidere față de Europa.

”PSD este cel mai mare partid pe care îl are țara, este reprezentativ pentru România, acum. Și să pui un tip de teapa lui Dragnea în fruntea acestui partid este o mare eroare pentru PSD. Este un om pe care să îl ții departe de tine. Eu cred că ar trebui să își aleagă un președinte cu deschidere pentru Europa, în primul rând”, este de părere Traian Băsescu.

Băsescu, despre informația că Dragnea i-a finanțat campania electorală din 2009

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)