Băsescu, despre Iohannis: Om slab şi mincinos. Şi eu m-am înşelat asupra lui, mi-am dat seama cât e de şubred ca şi caracter (VIDEO)

Băsescu, despre Iohannis: Om slab şi mincinos. Şi eu m-am înşelat asupra lui, mi-am dat seama cât e de şubred ca şi caracter (VIDEO)

Preşedintele Băsescu a declarat, marți seară, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării” de pe B1 TV, că s-a înşelat la adresa lui Klaus Iohannis după ce l-a urmarit, „cât e de şubred ca şi caracter”.

Acesta a spus că Emil Boc ar fi fost un candidat mult mai bun la prezidenţiale decât Klaus Iohannis, chiar şi decât Cătălin Predoiu.

Băsescu a mai a precizat că nu știe dacă Iohannis s-a întâlnit sau nu cu Voiculescu, „dar accepta să fie prim-ministru, împotriva voinţei preşedintelui care trebuia să îl numească”.

„El credea că acea grupare, controlată de Voiculescu, îl va obliga pe preşedinte să îl numească pe el premier”, a mai declarat şeful statului.

”Când l-am auzit că spune că are cele şase case din meditaţii, eram acasă, mi-a venit să mă urc pe pereţi. Cine s-o fi meditat la el, la fizică, tot judeţul Sibiu, să faci bani pentru şase case? Apoi a revenit şi a spus că mi-au dat mama şi tata moştenire casele şi, când cauţi, mama, asistentă medicală şi tata, mecanic auto, ceva de genul acesta”, a declarat Băsescu.

El a precizat că tatăl său a fost militar şi i-a lăsat moştenire un apartament de două camere şi era mult mai bine plătit decât o asistentă medicală.

”Lucrurile astea arată omul slab. Dacă el este slab acum, când nu are apăsarea funcţiei în spate, cum Dumnezeu va fi când va avea asupra lui presiunea trusturilor media?”, s-a întrebat Traian Băsescu.

Preşedintele a mai spus că şi el s-a înşelat în privinţa lui Klaus Iohannis, adăugând că ”a fost penibil când a spus că nu a avut nicio legătură cu suspendarea din 2012”.

”Şi eu m-am înşelat în fază iniţială cu Iohannis, după care l-am urmărit atent în evoluţie şi mi-am dat seama cât e de şubred ca şi caracter. E mare, înălţime mare, reputaţie de neamţ”, a completat acesta.

Băsescu, despre Iohannis: Om slab şi mincinos. Și eu m-am înșelat în privința lui

Urmăriți B1TV.ro și pe