Băsescu: Din câte știu eu, nu am niciun dosar penal. Cazul „Flota” este închis

Băsescu: Din câte știu eu, nu am niciun dosar penal. Cazul „Flota” este închis
Foto: presidency.ro

Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni televizate, că nu are niciun dosar penal emis pe numele său, precizând că atât dosarul privind apartamentul din strada Mihăileanu, cât și cel privind flota română au fost închise.

Deci despre ce dosare este vorba? Este una din minciunile pușcăriabililor, pentru că am văzut și eu cine a făcut afirmațiile, exact oamenii cu dosare penale. Din câte știu, nu am niciun dosar penal. Reclamații penale am avut, am avut 500 când eram primar general. Acel dosar (Casa din Mihăileanu) a fost închis pentru că am dobândit apartamentul  – nu-i vilă, nu-i nimic, e un apartament – l-am dobândit legal, după ce primisem notificarea notificarea să părăsesc apartamentul din strada Mareșal Prezan”, a declarat Traian Băsescu, potrivit Hotnews.

Referitor la dosarul „Flota”, instrumentat de DNA, Băsescu a declarat că cei inculpați în acest caz au fost declarați nevinovați, iar dosarul a fost închis.

Povestea Flotei – știți că ai fost 111 sau 109 oameni inculpați, a existat un procuror PNA, Amarie, care a refuzat să semneze acel rechizitoriul; dosarul este închis și ei sunt nevinovați”, a mai spus Traian Băsescu.