Băsescu: Negocierile pentru procurori au fost mizerabile, ele nu trebuiau negociate în mod normal (VIDEO)

Băsescu: Negocierile pentru procurori au fost mizerabile, ele nu trebuiau negociate în mod normal (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele Traian Băsescu a explicat, miercuri, în cadrul emisiunii „Evenimentul Zilei” de pe B1 Tv că negocierile pentru procuri cu premierul Victor Ponta au fost mizerabile și susține că în mod normal nici nu ar fi trebuit să existe.

Ponta minte din nou. Acele negocieri mizerabile nici nu trebuiau să aibă loc. Nu așa trebuia să se întâmple, dar aveam în față o putere politică care câștigase cu 70% și care mă înjurase pe toate gardurile. Avem şi purtătorii de opinie de dreapta care mă terfeleau că o propun pe Kovesi la DNA şi am obţinut ce am putut. Asta e. Se putea foarte bine să nu obţin nimic pentru că nu mai puteam ţine Parchetele cu mandatele expirate. E o nouă minciună a lui Ponta că eu n-aş fi susţinut-o pe Kovesi.Am obținut tot ce am putut, deși acele negocieri nici nu trebuia să aibă loc”, a spus președintele Băsescu.

Șeful statului a mai precizat că numirea procurorilor era atributul președintelui, dar nu a avut de ales și a trebuit să negocieze cu USL.

Băsescu: Negocierile pentru procurori au fost mizerabile

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”