Birourile permanente reunite ale celor două Camere, convocate pentru joi, pentru prezentarea hotărârii CCR

Birourile permanente reunite ale celor două Camere, convocate pentru joi, pentru prezentarea hotărârii CCR

Președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea a anunțat miercuri că birourile permanente ale celor două Camere parlamentare au fost covocate pentru joi, la ora 12, pentru a prezenta hotărârea CCR.

Zgonea a mai precizat că, în conformitate cu procedurile legale, hotărârea CCR de invalidare a referendumului nu poate fi făcută publică până la citirea acesteia în Parlament.

Valeriu Zgonea a precizat că este posibil ca sesiunea extraordinară a camerelor să nu poată organiza vineri, așa cum s-ar fi dorit, pentru că mulți politicieni sunt plecați din București.

În momentul în care CCR a anunțat că pe 31 va fi decizia, ținând cont că această toamnă este decisivă pentru câștigarea mandatului de parlamentar, după care decembrie și ianuarie sunt foarte importante, până la anul în iunie deputatul și senatorul nu va mai avea concediu, au plecat foarte mulți, urmând a se întoarce în sesiunea de pe 3 septembrie” a explicat Zgonea.

”Vom vedea dacă ziua de vineri este fezabilă. Dorim o sesiune extraordinară cât mai reped
e” a mai spus Zgonea.

BP ale camerelor, convocate pentru joi

Embed: " />
Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL