Blaga: Dacă PDL a fost condus de un caporal între 2001 şi 2004, aşa o să-l conduc şi eu

Blaga: Dacă PDL a fost condus de un caporal între 2001 şi 2004, aşa o să-l conduc şi eu
Foto: evz.ro

„Eu am spus în permanenţă (…) că partidul trebuie condus ca în perioada 2001-2004. Dacă atunci a fost condus de un caporal, atunci aşa o să-l conduc şi eu”, a declarat secretarul general al PDL, Vasile Blaga, ca răspuns la atacul lui Traian Băsescu, care a declarat că PDL „nu poate fi condus prin căprărie, nu are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte”, arată Mediafax.

De asemenea, Vasile Blaga a adăugat că niciodată nu l-ar fi făcut pe Traian Băsescu primar sau preşedinte al ţării, dar că activitatea sa în echipa de campanie poate fi evaluată.

Duminică, şeful statului a lansat un atac dur la adresa lui Vasile Blaga în care declara că nu vrea să renunţe la Emil Boc şi că îşi va menţine decizia de a-l susţine pe acesta la şefia PDL.

„Bineînţeles, nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mi schimb partenerul pe care îl am din 2004, Emil Boc”, a declarat preşedintele.

Traian Băsescu l-a criticat pe Vasile Blaga pentru că a făcut publică o întâlnire pe care acesta a avut-o cu el şi cu Emil Boc, legat de creşterea de la 1.400 la 4.800 a numărului de delegaţi la congresul PDL.

Referitor la varianta propusă de jurnalişti căreia Vasile Blaga ar fi condus campaniile electorale ale PDL, şeful statului a afirmat că lui nu i-a condus nimeni niciodată campaniile.

„Mie niciodată nu mi-a condus nimeni campaniile. Punct. Cine crete că mie mi-a condus vreo campanie, să demonstreze că poate câştiga cu alt candidat. Unii care pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat nici când au candidat ei. Hai s-o lăsăm pe asta cu miturile create pe bani, da?”, a conchis Traian Băsescu.