Blaga, despre Ramona Mănescu: Are destule calități, dar niciuna care s-o recomande pentru Ministerul Transporturilor

Blaga, despre Ramona Mănescu: Are destule calități, dar niciuna care s-o recomande pentru Ministerul Transporturilor

Liderul democrat liberal, Vasile Blaga, a vorbit, luni, despre propunerea PNL pentru portofoliul de la Transporturi, spunând că Ramona Mănescu ”are destule calități”, fără ca una dintre acestea să o recomande pentru postul de ministru.

„Doamna Mănescu are destule calităţi, dar niciuna care s-o recomande pentru postul de ministru al Transporturilor. Şi o să vedem din nou calificarea la locul de muncă. Românii sunt săturaţi de calificări ale miniştrilor la locul de muncă”, a declarat Blaga.

Acesta a punctat și faptul că PNL este condus în ultima perioadă de Victor Ponta.

„Pe de o parte, vedem că PNL, aflat în derută, este condus de Ponta. Nici nu mai au curaj (liberalii – n.r.) să propună ei un ministru al Transporturilor. Taberele nu au ajuns la nicio înţelegere în PNL şi atunci lucrul ăsta l-a făcut domnul Ponta”, a apreciat Blaga, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Blaga a insistat și pe faptul că românii nu mai vor miniștri care să se califice la locul de muncă, lucru apreciat și de prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul.

„E momentul ca România să înceteze să mai nominalizeze miniştri care se califică la locul de muncă. Românii au plătit mult prea mult incompetenţa miniştrilor care nu au nicio legătură cu domeniul pe care sunt meniţi să-l păstorească. Ramona Mănescu, din păcate, nu face excepţie şi chiar cred că, cu cât este mai nepotrivită pentru această funcţie, cu atât va deveni ca politician mai mică şi mai hulită”, a spus Andreea Paul, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Blaga considera ca Ramona Manescu nu are calitatile necesare unui ministru al Transporturilor

Embed: