Blaga: Pot fi pro sau contra lui Emil, dar nu-l voi lăsa pentru Geoană, Olga și Crinuţ

Blaga: Pot fi pro sau contra lui Emil, dar nu-l voi lăsa pentru Geoană, Olga și Crinuţ
Foto: evz.ro

Prezent sâmbătă la Miercurea Ciuc cu ocazia alegerilor pentru PDL Harghita, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, că poate avea „oricând o părere pro sau contra lui Emil Boc”, precizând însă că niciodată nu îl va „lăsa pe Emil pentru Geoană, Olga, Crinuţ sau altul”.

„Ne stau la îndemână voturile românilor din Covasna şi Harghita, de ce să nu le luăm noi şi nu alţii? Noi între noi suntem prieteni, ceilalţi sunt adversari politici. Asta trebuie înţeles. Pot să am oricând o părere pro sau contra lui Emil, dar niciodată nu-l voi lăsa pe Emil pentru Geoană, Olga, Crinuţ sau altul”, a afirmat Vasile Blaga, citat de Mediafax.

Declarația a avut loc după şedinţa de alegeri a PDL Harghita, în cadrul căreia Vasile Mihalcea, directorul Societăţii Naţionale a Apelor Minerale, a fost reconfirmat ca preşedinte al filialei judeţene, cu 77 voturi din cele 103 valabil exprimate.

În aceeași zi, Emil Boc şi Vasile Blaga au decis să îşi anunţe candidaturile la şefia PDL.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)