BOMBA ANULUI !!! GRINDEANU, DEMIS ?! TOCMAI A FOST FĂCUT ANUNȚUL !!! (FOTO)

BOMBA ANULUI !!! GRINDEANU, DEMIS ?! TOCMAI A FOST FĂCUT ANUNȚUL !!! (FOTO)

Dacă evaluarea guvernamentală ne va arăta că acest Guvern trebuie schimbat în totalitate, vom lua în considerare inclusiv schimbarea premierului, dacă la dumnealui este problema, a declarat președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău.

”În aceste zile se face o analiză, o analiză foarte serioasă pe fiecare minister în parte. Haideți să așteptăm rezultatele acestei analize și abia apoi să tragem concluziile. În urma acestei analize care se va face în Comitetul Executiv și în care va fi prezentată activitatea fiecărui ministru în parte, eu sunt dispus să votez pentru schimbarea unor miniștri și, dacă analiza ne va arăta că acest Guvern trebuie schimbat în totalitate, vom lua în considerare inclusiv schimbarea premierului, dacă la dumnealui este problema”, a declarat Bădălău, citat destiripesurse.ro.

El a mai spus că cinci sau șase miniștri se plâng că nu au o relație bună cu Sorin Grindeanu, ceea ce e un semnal puternic: ”Avem deja un număr destul de mare de miniștri care se plâng de relația proastă pe care o au cu premierul Sorin Grindeanu. Sunt cinci sau șase colegi care se reclamă acest lucru și eu consider că acesta este un semnal de alarmă destul de puternic”.

Bădălău a mai spus că sunt pregătiți să meargă la Cotroceni cu o nouă variantă de premier, în cazul în care se va ajunge la demiterea lui Sorin Grindeanu.