BOMBA ANULUI !!! PNL-UL S-A DAT CU PSD-UL ?! DECIZIA DE ULTIM MOMENT, CARE ARUNCĂ SCENA POLITICĂ ÎN AER !!! (FOTO)

BOMBA ANULUI !!! PNL-UL S-A DAT CU PSD-UL ?! DECIZIA DE ULTIM MOMENT, CARE ARUNCĂ SCENA POLITICĂ ÎN AER !!! (FOTO)

Decizie controversată a PNL legată de moțiunea de cenzură. Deputatul Adriana Săftoiu a anunțat că parlamentarii liberali vor fi prezenți miercuri în sala de plen, dar nu vor vota în niciun fel moțiunea. Practic, asta înseamnă că liberalii vor face un serviciu taberei Dragnea din PSD, asigurând cvorumul necesar pentru ca moțiunea de cenzură să fie votată.

“După ziua de ieri şi după atitudinea pe care a avut-o ieri PSD-ul, încercând, se pare, să negocieze cu UDMR-ul votarea moţiunii, înseamnă că PSD-ul are ceva emoţii şi că nu se bazează în totalitate pe un vot în bloc al parlamentarilor PSD, pentru că altfel nu se explică ziua de ieri din Parlament.

Citește și:Trei judecători CCR îi țin partea lui Dragnea. De ce cred aceștia că șeful PSD trebuia să fie premier chiar dacă este condamnat penal

Vom fi prezenţi, vom asigura cvorumul, dar cred că e bine să-i lăsăm pe cei de la PSD să-şi dea acest test de fidelitate şi solidaritate”, a declarat deputatul liberal Adriana Săftoiu, citată deRFI.

Anterior, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că Sorin Grindeanu ar trebui să-și dea o demisie de conștiință. Prin această afirmație, liderul liberalilor practic s-a plasat în tabăra Dragnea ce susține căderea Guvernului Grindeanu. Asta deși liberalii declaraseră anterior că acesta este un conflict intern al PSD și că ei nu vor să se plaseze de partea niciuneia dintre tabere.