Liderul PSD Vaslui, după apariţia dezvăluirilor depsre Dragnea: Un partid merge înainte și fără lider

Liderul PSD Vaslui, după apariţia dezvăluirilor depsre Dragnea: Un partid merge înainte și fără lider

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, este primul social-democrat care reacţionează după anunţul Rise Project privind scurgerea de informaţii privind Tel Drum care îl include şi pe Liviu Dragnea.

„Cei de la Rise Project găsesc în fiecare zi, în fiecare noapte sau dimineață câte un geamantan. Sunt circumspect cu aceste tip de știre, nu vreau să cad în plasa manipulării, nu putem rezolva în cadrul CEX astfel de lucruri, de-astea am auzit de 27 de ani de când sunt în politică în fiecare zi”, a declarat Dumitru Buzau pentru Realitatea TV.

Deşi nu este impresionant de informaţiile compromiţătoare ce sunt anunţate, Buzatu susţine că i”ndiferent de soarta liderului, partidul are de câștigat”.

„Am ascultat comentariile anterioare și nu încetez să mă mir cum unii proști tot timpul speră ca vor câștiga din aceste știri senzaționale. Orice partid, indiferent de liderul pe care îl are, are un program și dacă programul face bine, indiferent de soarta liderului, partidul are de câștigat. Nu pot să intru într-o dispută, că ei răspândint tot felul de fake-uri și de prostii, eu nu pot decât să mă rog pentru sănătate lor”, a mai spus Dumitru Buzatu.

Totul vine şi în contextul în care jurnaliştii de la Rise Project anunţă că au intrat în posesia unei valize „cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui”, iar acesta îl vizează direct şi pe Liviu Dragnea. (Detalii AICI)