Candidaţii la Preşedinţie, despre un tandem președinte – premier. Ponta: „Sunt de acord că nu vom colabora”. Iohannis: „Nu vom ajunge acolo. Ponta își încheie cariera politică” (VIDEO)

Candidaţii la Preşedinţie, despre un tandem președinte - premier. Ponta: „Sunt de acord că nu vom colabora”. Iohannis: „Nu vom ajunge acolo. Ponta își încheie cariera politică” (VIDEO)

Victor Ponta și Klaus Iohannis au vorbit, miercuri seara, la a doua dezbatere a finalei prezidențiale, despre un eventual tandem între cei doi candidați, unul președinte și celălalt premier.

Victor Ponta: A fost un subiect foarte folosit în campanie să nu se dea puterea unui singur partid. Eu am propus USL, ce au votat oamenii în 2012, motiv pentru care voi lucra cu dl Tăriceanu. Îmi aduc aminte și acum, cred că își aduce și dl Iohannis, dl Băsescu a spus că va fi un președinte rău. Eu voi fi un președinte bun pentru toată lumea. Dacă va face să râdeți că vrea cineva să fie un președinte bun, cred că veți fi ca dl Băsescu și vă veți certa cu Guvernul

Klaus Iohannis: Eu cred că nu o să ajungem în situația să avem o situație Iohannis președinte, Ponta premier, cred că din 16 noiembrie cariera politică a lui Ponta se încheie, propriul partid îl va trimite acasă. Dacă nu se întâmplă acest lucru, vom avea o colaborare instituțională

Candidații, despre un tandem președinte – premier

Tags: