Traian Băsescu a dezvăluit lista candidaților PMP în Capitală: Theodor Paleologul, candidat la Primăria Generală

Traian Băsescu a dezvăluit lista candidaților PMP în Capitală: Theodor Paleologul, candidat la Primăria Generală

Lista candidaților PMP la primăriile celor 6 sectoare din București, dar și la Primăria Capitalei a fost dezvăluită, duminică, de Traian Băsescu.

Fostul președinte a menționat, la România TV, că fiecare din candidați are peste 10% în sondaje și „e o echipa care se bate cu orice partid de 30%”.

Astfel, la Primăria Generală va candida Theodor Paleologu, fost candidat la prezidențiale.

Totodată, la sectorul 1 va candina Eugen Tomac, președintele PMP, la sectorul 2 Mihail Neamțu, purtătorul de cuvânt PMP, iar la sectorul 3 Ioana Constantin, secretar de stat la Muncă și secretar general adjunct PMP.

Pe de altă parte, la secorul 4 va candida Dan Marian Ștefănel, ex-primar general interimar, la sectorul 5 Lucian Iliescu, senator și ex-consilier general, iar la sectorul 6 Ștefan Florescu, vicepreședinte PMP.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu