Carmen Dan, replică de ULTIM MOMENT după acuzațiile președintelui Iohannis

Carmen Dan, replică de ULTIM MOMENT după acuzațiile președintelui Iohannis
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul de Interne, Carmen Dan, și-a exprimat încrederea că Guvernul Dăncilă va gestiona foarte bine președinția Consiliului Uniunii Europene. Afirmația a fost făcută în contextul remanierii de luni.

Declarația acesteia este, totodată, un răspuns la acuzațiile președintelui Klaus Iohannis, care s-a arătat sceptic în privința capacității oamenilor lui Dragnea de a gestiona un eveniment atât de important pentru România.

„Vedem preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene ca o preşedinţie ambiţioasă şi realistă. Ambiţioasă pentru că, aşa cum am mai spus-o în ultima perioadă, ne dorim să progresăm în privinţa unor dosare legislative importante pe care evident că dorim să le aducem cât mai aproape de soluţionare şi spun şi realistă pentru că vom parcurge o perioadă de tranziţie, dat fiind alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în luna mai 2019. Chiar dacă vom avea aceste limitări de timp, sunt convinsă, împreună vom reuşi să găsim soluţii şi să generăm idei benefice pentru cetăţenii noştri. Pentru reuşita acestei preşedinţii am reiterat şi astăzi importanţa sprijinului Comisiei pentru perioada următoare”, a spus Carmen Dan, potrivit news.ro.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o întrevedere cu comisarul european pentru migraţie, afaceri interne şi cetăţenie, Dimitris Avramopoulos.

Tags:
Ultima oră
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea a USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)
15:11 - Will Smith a anunțat că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: “Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”
15:00 - Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, Florin Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR PLUS
14:52 - Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce
14:48 - Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!
14:46 - Prima declarație a Alinei Eremia, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Aveam sistemul imunitar slăbit”